Pogledajte dizajnerske komade namještaja iz nove Zara Home kolekcije

by | 1 srpnja, 2022
zarahome

Dizajnerski komadi iz nove Zara Home kolekcije jednom su riječju – posebni! Nova dizajnerska suradnja sada je napravljena s Vicentom Van Duysenom, jednim od najcjenjenijih arhitekata, dizajnerom interijera i produkt dizajnera u Belgiji. 

“Ovaj je projekt za mene vrlo osoban. Predstavlja esenciju mog dizajnerskog DNK – sve što predstavljam u dizajnu u posljednjih 30 godina. U svom se partnerstvu sa Zarom Home mogu posvetiti bîti svoje filozofije i prenijeti je na vrlo čist način. To je kolekcija zasnovana na vječnom dizajnu. Naravno, i na kvaliteti i udobnosti koje će izdržati dugo vremena”, ističe poznati belgijski arhitekt i dizajner Vincent Van Duysen.

“Za mene sve počinje prirodnim materijalima. U načinu na koji prikazuju svoje prirodne karakteristike, svoje mane i podrijetlo vidljiva je transparentnost koja pruža osjećaj pun života. Vrlo je ljudsko. Za ovu sam kolekciju crpio inspiraciju iz materijala za koje znam da će s vremenom i korištenjem postati još ljepši – puni hrast i sedlarsku kožu te cijepani lan i čvrsti pamuk.”

U kolekciji se jednostavne siluete kolekcije i čisti prirodni materijali stapaju s okolinom u mirnu, laganu harmoniju. Svaki komad je čist, ergonomski, vječan – namijenjen tome da pronađe svoje mjesto u bilo kakvom okruženju.

U kolekciji možete pronaći sofe i fotelje, stolovi i stolice, lampe te i druge dekorativne elemente za svačiji dom, sve u iznimno opuštajućim neutralnim i umirujućim bojama.

Pročitajte: Što kažete na ovaj mračan trend uređenja interijera koji prevladava u svijetu?

Zara Home x Vincent Van Duysen kolekcija

zara home

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

zarahome

Foto: Zara Home