Zakoračite u jesen s novom frizurom

by | 10 listopada, 2012

 Nakon ljeta i velike izloženosti suncu, odlazak frizeru je neizbježan. Budući da sunce isušuje vašu kosu, ostavljajući je suhom i beživotnom, skraćivanje ispucalih krajeva je obavezno. Osim toga, odlazak frizeru idealna je prilika za manju ili nešto hrabriju promjenu koju ćete napraviti sa svojom kosom.

Promjena boje – Promjena boje kose uvijek je dobro došla. Ako niste spremni za veliku promjenu, kosu možete posvijetliti ili potamniti za jednu ili dvije nijanse. Također, pramenovi su uvijek dobro rješenje.

Promjena frizure – Već godinama imate istu frizuru? Krajnje je vrijeme za promjenu! Ako želite drastičnu promjenu, kratke frizure posebno su popularne u posljednje vrijeme. S druge strane, ako kosu skratite do ramena, postići ćete klasičan izgled koji je uvijek u trendu, a uz to i vrlo jednostavan za održavanje.

Šiške – Ako želite zadržati duljinu kose, ali ipak želite i promjenu, šiške su najbolje rješenje. One će savršeno osvježiti vaš izgled. Ipak, imajte na umu da ni šiške nije tako jednostavno održavati. Da bi izgledale besprijekorno, potrebno je svaki dan posvetiti im određeno vrijeme.