Evo gdje u Zagrebu možete probati crveni burger i ružičasti sushi

by | 9 veljače, 2022
good food

Kako bismo slavili ljubav kao najjaču pokretačku silu, nije potrebno posebno mjesto ni vrijeme, međutim, sredina veljače rezervirana je za posvetu onoj najljepšoj od svih emocija. Valentinovo nam kuca na vrata, a svatko od nas na sebi svojstven način obilježava 14. 2. Ako ste jedni od onih koji smatraju da ljubav ide kroz želudac, vrijedne Good Food i SoHo sushi rolls & poké bowls zagrebačke ekipe spremaju iznenađenje za vas u Palmotićevoj 2.

Ljubav dolazi u svim oblicima pa ovaj poseban dan možete proslaviti sa svojim partnerom ili partnericom, mamom ili tatom te prijateljima. Good Food i SoHo pripremili su specijalni meni za Dan zaljubljenih, a za koji ćete se vi odlučiti, ovisi o vašim gastro preferencijama. Ovi svestrani i maštoviti timovi mislili su na svaki detalj pa će vas osim okusa, oduševiti i vizualni doživljaj.

Tako je Good Food osmislio meni za dvoje koji se sastoji od burgera, krumpirića, osvježavajućeg voćnog napitka i fantastičnog deserta. Poseban twist predstavlja crvena boja, boja ljubavi, koja se provlači kroz cijeli meni. Tako je pecivo burgera u efektnoj crvenoj boji, kao i osvježavajući napitak te desert u obliku srca preliven crvenom glazurom. Možete se opredijeliti za Avocado Chic(k) burger, fenomenalnu kombinaciju hrskave piletine, avokada i umaka od manga ili za Double Trouble s junećom pljeskavicom, prženom pancetom i prženim lukom.

crveni burger

Ljubitelji japanske kuhinje dolaskom u Palmotićevu 2 skrenut će ulijevo jer ih tamo čeka fenomenalan sushi. SoHo je također pripremio poseban meni: sushi love box s čak 40 raznovrsnih i slasnih rolica, rose vino i desert. Kao i u Good Food meniju, crvena boja dominira i u Sohou: ružičasto obojana riža, ružičasta nijansa rose vina i desert u obliku crvenog srca podsjetnik su kako slavimo ljubav.

sushi zagreb

Želite li Valentinovo proslaviti izvan kuće, ugodan i zaigran ambijent u Palmotićevoj 2 toplo će vas dočekati. No, ako ste Dan zaljubljenih odlučili proslaviti u toplini svoga doma, uz romantičnu komediju, posebne menije u duhu Valentinova na vaša će vrata dostaviti Wolt.

Foto: Sanja Jagatić