Pravo je vrijeme da isprobate tri seks-igračke dizajnirane za žene i uzmete vlastito zadovoljstvo u svoje ruke

by | 7 travnja, 2020

Što se društvo više razvija i postaje otvorenije, tabu teme ostaju iza nas, a žene napokon mogu javno govoriti o seksu i samozadovoljavanju. Naravno, imamo još jako puno posla na polju jednakosti, no neki se pomaci mogu uočiti.

Posve je normalno da žena želi upoznati svoje tijelo, ostvariti vezu sama sa sobom i pronaći najbolji način kako se zadovoljiti, pa u skladu s tim, na tržištu se pojavljuje sve više seks-igračaka koje mogu zadovoljiti sve ženske potrebe. Pritom, dobro je znati da nam ne treba druga osoba kako bi postigle orgazam. Budući da orgazmi otpuštaju anti-stres hormone zbog kojih znamo imati vrtoglavice, pojavljuje se i dopamin koji regulira san pa vam ne trebamo ni spominjati kako je dobra ideja uzeti stvar u svoje ruke nakon stresnog tjedna i opustiti se.

Nisu sve seks-igračke jednake; osim standardnih vibratora i dilda, postoje brojni klitoralni simulatori sa soničnim valovima koji će vam pružiti višestruke užitke, no zapamtite – pažljivo ih dezinficirajte prije i nakon svakog korištenja. U nastavku vam donosimo tri igračke koje ćete obožavati.

Tri seks-igračke dizajnirane za žene

Squish

Iako vas na prvu možda podsjeća na beauty blender zbog svog oblika i boje, riječ je o igračkici koja vibrira jače ovisno o jačini vašeg stiska. Veličine je jajeta i u sebi sadrži motor koji ispušta vibracije, no isključivo je za vanjsku uporabu.

G-točka vibrator

Takozvani “zečji” vibrator odličan je za penetraciju i istovremeno simuliranje G-točke zbog nastavka koji nalikuje zečjim ušima, a postoje i modeli koji imaju čak do 36 različitih vrsta vibracija. Ako ste gledali film 50 Shades of Grey, znat ćete o čemu pričamo.

Klitoralni masažer

Ako ste obožavateljica oralnog seksa, ova će vas igračkica oduševiti jer odlično imitira oralni seks. Kombinacija zraka, vibracija i “uvlačenja” dovest će vas bez iznimke do vrhunca. Ako postavite opciju Smart Silence Autopilot, nikad nećete znati što možete očekivati u kojem trenutku, a kad je veličina u pitanju – postoje veće i manje “glave” koje se priključe na originalni model, tako da možete birati.

Foto: Unsplash