Zaboravite na ozljede uz omiljene Frozen likove

by | 28 kolovoza, 2019

Svakodnevne ogrebotine, porezotine i male površinske ozljede bit će zaboravljene u naletu snježnih pahuljica uz novo limitirano izdanje Hansaplast Frozen flastera s likovima iz omiljenog filma. Flasteri sadrže najnoviju medicinsku tehnologiju i dolaze s omiljenim likovima iz filma “Frozen”. Vesele sestre Elsa i Anna, Kristoff, Sven te snjegović Olaf udružili su se kako bi suočavanje s malim ozljedama bilo bezbolno i veselo.

Nemojte podcjenjivati male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i odgovarajuću njegu kako bi se koža pravilno obnovila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti sa smiješkom i novim Hansaplast Disney Frozen flasterima. Dopustite djetetu neka izabere između 20 razigranih flastera koje će s ponosom pokazivati, a bol će se otopiti brzo kao snijeg.

Kod njege manjih svakodnevnih ozljeda Hansaplast Disney Frozen flasteri:

• nježno štite ranu od vanjskih utjecaja i sprječavaju infekciju

• apsorbiraju tekućine poput krvi i gnoja iz rane

• bezbolno se uklanjaju.

Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda

Očisti, dezinficiraj i zaštiti Disney Frozen flasterom

OČISTI!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

DEZINFICIRAJ!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu nježnim Hansaplast antibakterijskim sprejem za vanjsko čišćenje kože.

ZAŠTITI!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu Hansaplast Disney Frozen flasterom s omiljenim likovima iz filma. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano zarastati.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se ne bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se porezali ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Nemojte dirati kraste! Dirate li krastu, možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika.

Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih.

Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka Frozen likovi uvijek budu s vama!

MIT:

Treba li ostaviti ranu da se osuši umjesto da se stavi flaster?

Ne, upravo suprotno. Istraživanja su pokazala kako pokrivene rane zarastaju učinkovitije, a flaster smanjuje rizik od pojave infekcije. Hansaplast flasteri omogućuju sigurnu i nježnu zaštitu rana te poboljšavaju proces zarastanja.

Hansaplast Disney Frozen flaster

20 veselih flastera s Elsom, Annom, Kristoffom, Svenom ili Olafom koji će oduševiti svakog mališana.

• Flasteri prianjaju čvrsto uz dječju kožu, ali se lako i bezbolno skidaju.

• Rana je zaštićena od nečistoća i bakterija za što brže obnavljanje kože.

• Neljepljivi jastučić štiti i pruža udobnost.

• Pogodni su za nježnu i osjetljivu dječju kožu.

Tagovi: