Za ovaj čudesni sprej za lice postoji lista čekanja, a tajna se nalazi u samo jednom sastojku

by | 26 listopada, 2020

Možda toga niste ni svjesni, no pandemija koronavirusa itekako je utjecala na kožu mnogih od nas. Neprestano nošenje maski, čest boravak u zatvorenom prostoru te stres doprinijeli su lošem stanju kože lica.

Dobra je vijest ta da broj brendova kvalitetne prirodne kozmetike iz dana u dan raste, a brend Tower 28 jedan je od njih. Ono što ga izdvaja iz mase jest činjenica da za njihov SOS Daily Rescue sprej za lice postoji lista čekanja na kojoj se nalazi čak 10.000 ljudi. Osim toga, proizvodom su oduševljena i mnoga poznata lica, a neka od njih su i holivudske ljepotice Olivia Munn i Kate Bosworth.

S potporom poznatih i slavnih te odličnim recenzijama – Tower 28 izgradio je dobru reputaciju, a SOS Daily Rescue sprej postao je najtraženiji prirodni beauty proizvod u svijetu. Pitate se u čemu je stvar? Osim što je proizvod veganski i cruelty-free, potpuno je bezopasan i mogu ga koristiti baš svi uzrasti. Sprej u sebi sadrži hipoklorastu kiselinu, a njezinim korištenjem oporavlja se nadražena i upaljena koža.

Proizvod je dermatološki testiran te ga mogu koristiti i oni s najosjetljivijom kožom te ozbiljnim kožnim problemima. Mnoge zadovoljne korisnice na internetu su ostavile komentare o pozitivnim promjenama koje je ovaj sprej napravio na njihovom licu. “Neću pretjerati ako kažem da je ovaj sprej napravio čudo za mene. Nadam se da će ga uvijek biti jer ga želim uvijek imati u svojoj kozmetičkoj torbici”, napisala je jedna od njih.

Foto: Tower 28/Unsplash