Za najslađu jesen u idiličnoj atmosferi doma pobrinut će se ovi omiljeni proizvodi

by | 22 listopada, 2021

Svako godišnje doba ima svoje čari, a složit će se mnogi, jesen je posebna jer nas veže uz kućnu atmosferu prožetu nedoljivim slatkim mirisima. Priprema slastica nikad nije toliko primamljiva kao tijekom jesenskih dana, a široka lepeza proizvoda koje nudi Dr. Oetker tu pripremu čine jednostavnijom, zabavnijom i slasnijom. 

Dolaskom jeseni, kod mnogih se javlja i želja za ušuškavanjem u toplini vlastita četiri zida, uz dekicu, topli napitak i ukusne kolačiće ili pak uz miris domaćeg kruha. Dom je pun radosti koju nam svima pruža priprema slastica i uživanje uz najbliže – obitelj i prijatelje. Protekla godina itekako nas je sve osvijestila koliko je važno imati svoje najmilije uz sebe, a ništa ne povezuje ljude toliko kao okupljanje oko obiteljskog stola. 

Dr. Oetker proizvodi najbolji su odabir kad želite razveseliti druge ili sebe

U listopadu se tradicionalno obilježavaju i Dani kruha, što je odlična prilika da i svoje školarce uključite u pripremu raznih delicija od tijesta, a zahvaljujući Dr. Oetker proizvodima poput Original Backin praška za pecivo, Vanilin šećera i kvasca, priprema je puno jednostavnija, a šanse da priprema neće uspjeti svedene na minimum. 

Za najslađu jesen u idiličnoj atmosferi doma pobrinut će se ovi omiljeni proizvodi

A ako bi trebalo izdvojiti neke mirise karakteristične za jesen, to bi zasigurno bili oni ruma i vanilije. Dodani u bilo koji desert, Dr. Oetker arome ruma i vanilije u bočici daju mu poseban okus, a vaš dom će odisati slatkim mirisima.

Ako na raspolaganju imate tek nekoliko minuta prije nego vam djeca stignu iz vrtića ili škole, prije nego prijatelji pokucaju na vratu, ili ako jednostavno želite ugoditi sebi, kao as iz rukava uvijek posluže kremasti Dr. Oetker Original pudinzi koji su nezaobilazan dio kuhinje svakog pravog sladokusca. Uz to, Dr. Oetker Original pudinzi dolaze u novom pakiranju s 40 posto manje plastike pa kupnjom tih proizvoda sudjelujete u projektu koji za cilj ima smanjenje količine otpadne plastike za više od šest tona u razdoblju od jedne godine.

Za najslađu jesen u idiličnoj atmosferi doma pobrinut će se ovi omiljeni proizvodi

Jesen i zimu koja nam tek slijedi iskoristite najbolje što možete – u toplini svoga doma uz svoje najmilije. A slastice i peciva pripremljeni uz pomoć Dr. Oetker proizvoda bit će poseban doprinos toj idiličnoj kućnoj atmosferi. 

Za inspiraciju što pripremati, poslužite se provjerenim receptima na Dr. Oetker web-stranici ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.