Za najljepši ljetni styling bit će vam potrebno samo ovih nekoliko komada

by | 25 lipnja, 2020

Jedan od velikih razloga zašto toliko volimo ljeto jest neodoljiva lakoća odijevanja. Jedan statement komad kojeg ćemo prebaciti preko tijela ujutro, par modnih detalja i spremni smo za dan! Može li bolje?

Ovu nam omiljenu modnu misiju osiguravaju (i olakšavaju!) ljetne haljine kojih, priznat ćemo, nikad dovoljno. Mini, maksi, midi, s uzorkom ili minimalističke, haljine nas spašavaju u mnogim situacijama. No, da stvar bude modno ipak malo zanimljivija, haljine je potrebno nadopuniti s modnim detaljima koji će ljeti biti multifunkcionalni – osim što će outfit učiniti zanimljivijim, neki će nas štititi i od sunca.

U to ime, složili smo svoju mini shopping listu na kojoj se nalazi nekoliko esencijalnih komada sezone. Bilo da želite osvježiti svoju ljetnu garderobu, tražite ljetni styling koji ćete moći nositi i u dnevnim i večernjim prilikama ili pak niste sigurni kako stilizirati malu cvjetnu haljinu, prijedlozi su stigli iz Arena Centra. Omiljeni shopping centar na kojem možete pronaći, između ostalog, trgovine baš svih aktualnih modnih brendova, iz sezone u sezonu nam osigurava pregršt inspiracije, a iznimka nije ni aktualno ljeto.

U nastavku pronađite komade koji se nalaze na našoj shopping listi kad je riječ o ultimativnom ljetnom stylingu koji ćemo nositi u svim prilikama!

Arena Centar, Women’s secret, 150 kn

Arena Centar, H&M, 149 kn

 

 

Arena Centar, Optika Anda, Max Mara, 1.512 kn

 

 

Arena Centar, ICON, Tommy Hilfiger, 559,20 kn

Arena Centar, Sprinfield, 175 kn

 

Foto: PR, Instagram (@matildadjerf)