Ne propustite popuste na biljke i tetovirajte se u poznatom studiju u Zagrebu

by | 23 svibnja, 2024
walden plants biljke zagreb popust

Walden Plants je specijalizirani studio iz Zagreba koji se bavi izradom biljnih terarija, a ovog tjedna (i vikenda) priprema nešto jako lijepo!

Čak dvije lijepe stvari ovog tjedan stižu iz Walden Plants – jedna je vezana uz popuste na biljke koje nikako ne želite propustiti i ugrabiti svoju omiljenu za kojom već dugo čeznete, a druga je event s tattoo majstoricom Karolinom Tepeš.

Pogađate, ona će za vas tetovirati što drugo negoli – motive biljaka!

Proljetni popust u Walden Plants

Od 21. 5. do 25. 5. ugrabite proljetne popuste na biljke u Waldenu! Sve sobne i vanjske biljke su na 10 % popusta, a označene 20 %, 30 % ili 40 %.

Ako se nas pita ovo je idealna prilika da upotpunite dom biljkama za ljeto, ali i za nadolazeće razdoblje koje stiže nakon toga.

POP-UP TATTOO STUDIO

Tattoo umjetnica Karolina Tepeš @softlyabducted za vas je pripremila biljne tattoo dizajne i tetovirat će vas na licu mjesta u shopu u Kačićevoj 7A. Jako prikladno, zar ne?

Event je walk-in, bez prethodne najave. Svoj termin za tetovažu možete osigurati od 12:00 po principu “tko prvi – njegova tetovaža”, tako da organizatori savjetuju da dođete na vrijeme i osigurate svoje mjesto!

Event će trajati do 19:00, a na poklon dobivate i po jedan pelcer (uz tetovažu).

Nove motive možete vidjet u highlightu naziva “Najave” na Instagram profilu Walden Plants.

Mjesto: Kačićeva ulica 7a

Pročitajte: Ova će biljka pretvoriti vaš vrt ili balkon u mirisnu oazu i sakriti vas od neželjenih pogleda 

Foto: Instagram, naslovna: @walden_plants