Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim Dermalogica proizvodima

by | 22 siječnja, 2021
Dermalogica koža vrata i dekoltea

Dvama posljednjim novitetima – Neck Fit Contour Serum i Neck Fit Refining Masque – Dermalogica je otvorila novo poglavlje u njezi delikatne kože vrata i dekoltea.

Potreba za zdravom i njegovanom kožom koja će što dulje zadržati mladolik izgled više nije stvar taštine, nego jednostavno briga o sebi. Kozmetički preparati i tretmani današnjice odlično se nose s izazovima starenja kad je riječ o njezi kože. Međutim, koliko god lice bilo njegovano i koliko god se o njemu brinuli, vrat je onaj koji će odati godine. Razlog tome vjerojatno je naš odnos prema njezi u kojoj se fokusiramo ponajprije na lice, ali i činjenica da je nježna i tanka koža vrata i dekoltea mnogo osjetljivija na vanjske utjecaje koji vode preuranjenom starenju. Ne pomaže zasigurno ni neprestano savijena vratna kralježnica dok gledamo u mobilne telefone i druge pametne uređaje. U konačnici, vrat konstantno “radi” – istežemo ga, savijamo i rotiramo zbog čega se na njemu stvaraju horizontalne i vertikalne bore.

Prema vratu i dekolteu nerijetko smo toliko nonšalantni da zaboravimo nanijeti zaštitni faktor i druge njegujuće proizvode. Tako ovo osjetljivo područje s vremenom gubi čvrstoću, fleksibilnost i elastičnost, pojavljuju se hiperpigmentacijske mrlje, što u kombinaciji s gravitacijom rezultira ovješenom kožom i neuglednim podbratkom. Nedostatak svakodnevne odgovarajuće njege za vrat i dekolte, te ciljanih tretmana u profesionalnim salonima, sada je konačno riješen zahvaljujući revolucionarnim proizvodima koji stižu iz Dermalogice: Neck Fit Contour Serum i Neck Fit Refining Masque.

Dermalogica koža vrata i dekoltea

Mreža polimera za puniju kožu i čvršće konture

Lagana tekstura Neck Fit Contour Seruma trenutačno “podiže” i zateže kožu vrata i dekoltea, redovitim je korištenjem učvršćuje i jača tonus te s vremenom smanjuje bore i nepravilnosti. Zahvaljujući Flex Lift Contour tehnologiji ovaj serum poput nevidljive mreže zateže kožu moćnim polimerima, ublažava fine linije i štiti je od onečišćenja iz zraka.

Kao zvijezde ovog iznimnog seruma, stručnjaci iz Dermalogice odabrali su zrna raži bogata arabinoksilanom, inovativni peptid palmitoil tripeptid-42 te ekstrakt tropske biljke rambutan. Njihov učinak na kožu – kojoj pomažu vratiti izgubljenu elastičnost i tonus – mjerljiv je s retinolskim tretmanima. Formuli je dodan antioksidansima bogat ekstrakt sjemenki grifonije, koji pak djeluje na slobodne radikale.

Dermalogica koža vrata i dekoltea

Neck Fit Contour Serum namijenjen je svim tipovima kože, s posebnim naglaskom na vrat na kojemu su već vidljivi znakovi starenja. Nanosi se dvaput dnevno, ujutro i navečer, a zahvaljujući roll-on aplikatoru priuštit će koži i masažu te potaknuti cirkulaciju.

Uz Neck Fit Contour Serum Dermalogica je predstavila i Neck Fit Refining Masque koja je dostupna kroz tretmane u kozmetičkim salonima, a kombinacija ovih dvaju proizvoda uistinu daje najbolje rezultate za dosad toliko zanemareno područje vrata i dekoltea.

Dermalogica koža vrata i dekoltea

Neck Fit Contour Serum dostupan je na www.dermalogica.hr i kod ovlaštenih partnera po cijeni od 649 kn.

Foto: PR