Volite li svježe, moćne i senzualne mirise, ovaj hrvatski parfem mogao bi biti idealan za vas

by | 10 studenoga, 2020

Nedavno je na tržište stigao i prvi hrvatski parfem ujedno jedinstven i premijeran i u svijetu, za poslovne žene i poduzetnice – naziva Abeceda ljepote.

Ovaj dugoočekivani i željeni parfem dizajnirala je – poduzetnica – Draženka Pleško, koja dulje od dva desetljeća posluje na realnom tržištu i to upravo u segmentu ljepote, zdravlja, wellnessa i kozmetike.

Parfem Abeceda ljepote predstavlja puno više od dodatka odjeći koju nosimo, već zaokružuje cijeli styling poslovne žene ili poduzetnice, dajući osobnu notu opisa osobe koja ga koristi. U prvom redu snage, ambicije, samopouzdanja i ženske nepokolebljivosti te ustrajnosti.

Parfem Abeceda ljepote predstavlja svjež, moćan i senzualan izričaj za osjetila, intoniran notama najboljih svjetskih parfema – lista i pupoljka ribizle (gornja nota), bijele frezije, ruže, vanilije, pačulija, Ambroxana, drvenim notama, te ostavlja dojam kao umnožak nekoliko parfema, što mu daje kvalitetu i bogatstvo mirisa.

Uz brojna poznata lica hrvatske glazbene, glumačke i manekenske scene u parfemu Abeceda ljepote uživaju brojne poznate domaće i poslovne žene i poduzetnice. Kreatorica parfema ima i najnoviji poduzetnički projekt – škole za izradu parfema kroz koju svatko može napraviti vlastiti miris ili za osobne potrebe ili pak prodaju.

Foto: PR