VOLITE LI NOSITI ČIZME? Otkrivamo vam stilske trikove pomoću kojih će vaše noge izgledati još vitkije i još duže

by | 28 siječnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Volimo nositi čizme, ali više od svega volimo i dobro izgledati u njima. Odabir pravog modela nije tako lak posao, a samo jedna pogreška može utjecati na to da nam noge u njima izgledaju deblje i kraće nego što zbilja jesu. Kako biste postigle suprotan efekt i pronašle čizme koje će vizualno suziti i izdužiti vaše noge, savjetujemo vam da obratite pozornost na ove tri značajke pri sljedećoj kupovini čizama.

https://www.instagram.com/p/BsTWiVGFjjB/?utm_source=ig_embed

Izbjegavajte lakirane i sjajne materijale

Želite li da vaše noge izgledaju vitkije, izbjegavajte materijale s bilo kakvim odsjajem. Umjesto njih, odaberite model načinjen od brušene kože ili sličnih matiranih materijala.

https://www.instagram.com/p/BqF3x3mD2F2/?utm_source=ig_embed

Oprezno s bojama

Najbolji odabir uvijek je klasika – s crnim ili bež čizmama ne možete pogriješiti. Ako se odlučite za čizme bež boje, birajte one koje su nijansom slične vašoj koži, posebice ako ćete ih nositi uz haljine. Želite li ipak neke s uzorkom ili upečatljivim bojama, onda neka to budu gležnjače sa što višom petom.

https://www.instagram.com/p/BpShpHDgURm/?utm_source=ig_embed

Što više, to bolje!

I pritom ne mislimo na kvantitetu nego na visinu potpetice. Naravno, neka to i dalje bude u okviru udobnosti, ali u svakom slučaju izbjegavajte niske i deblje potpetice.

https://www.instagram.com/p/Bsn29kvHlGe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrSofyNH8RL/?utm_source=ig_embed

IZVOR: INDEX.HR