Volite biljke? Nemojte propustiti ovu fora radionicu nadolazećeg vikenda

Zeleni vikend

by | 25 travnja, 2022
zeleni vikend

Ovog vikenda (29. 4.-1. 5.) u plant shopu BILJKE.PLANTS na Ilici 74 odvija se zeleni vikend! Zeleni vikend započinje u petak 29. travnja radionicom izrade makrame visilica za biljke by Fantea Makrame. “Dobro smo upoznati sa situacijom u kojoj se nalaze naši kupci”, govori Ana, vlasnica brenda BILJKE.PLANTS. “Domovi i terase naših kupaca prepuni su biljaka i svi su jedva dočekali proljeće da iznesu biljke na balkone te kupe nove zelene ljubimce za interijere. Kako najesen ne biste imali problema sa smještajem sobnih biljaka koje su ljetovale na balkonu, odlučili smo organizirati radionicu izrade makrame visilica za biljke kako bi vaše biljke od sada sretno mogle visjeti sa stropa.”

Visilice se pletu od 100 % vune, a radionice su vrlo zabavne i edukativne. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje! Nakon “položene” radionice svi sudionici svoje visilice nose doma, a doma nose i znanje za nastavak pletenja i daljnju samostalnu izradu visilica. Voditeljica radionice je spretna Mateja Fanuko, vlasnica brenda @fantea_macrame. Prijaviti se možete na linku. Preporuka je da požurite jer za ovako dobre radionice mjesta vrlo brzo “planu”! 

“Zeleni vikend” nastavlja se do nedjelje 1. svibnja, kad će BILJKE.PLANTS izlagati svoje samoodržive biljne terarije, kokedame i vrtlarsku opremu na sajmu na Ilici, “Projekt Ilica”. Štand sa sobnim biljkama nalazit će se točno ispred ulaza u plant shop na Ilici 74 pa će svi posjetitelji osim sajamske ponude moći zaviriti i u najzeleniju trgovinu na Ilici. Na sajmu ćete moći kupiti sobne biljke, kombinezone za vrtlarenje, opremu za vrtlarenje, kokedame i naravno “hit proizvod” – biljni terarij! 

Uz BILJKE.PLANTS asortiman, na Ilici ćete pronaći i ručno pletene visilice by Fantea Macrame. Osim visilica Mateja plete i razne zidne dekoracije, ukrase, a u ponudi se nalazi i “napravi sam” set za pletenje visilica. Ako pak želite sami naučiti plesti makrame, predlažemo da nam se pridružite na radionici u petak 29. travnja. 

Foto: PR