Trudni ste i želite vježbati kod kuće? Isprobajte ovu aplikaciju

Nebo je granica kad je riječ o dostupnim programima za vježbanje, a tu je i prenatalni fitness

by | 1 studenoga, 2021
Trudnica vježba kod kuće

Odluka koju platformu ćete odabrati za vježbanje ovisi o vašim osobnim potrebama i ciljevima fitnessa. Većina platformi nudi klase različitih razina, intenziteta i vrsta. Ipak, željet ćete biti sigurni da je program koji odaberete izazovan, daje prostor za rast i nudi priliku da isprobate nešto novo. Ako ste još i trudni, odlično je prilagoditi vježbe upravo tome razdoblju, a tu se jedna aplikacija pokazala najboljom za kreiranje zajednice i vježbi prilagođene trudnicama i oporavku nakon trudnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bloom Method ® (@thebloommethod)

Riječ je o aplikaciji Bloom Method, čiji su instruktori vješti u podučavanju sigurnih vježbi dizajniranih posebno za trudnice, odnosno prenatalni fitness. Platforma također nudi tečajeve za žene koje se spremaju na začeće i za nove mame, tako da ćete imati mogućnost nastaviti i nakon trudnoće.

Platforma Bloom Methoda uključuje satove snage, kardio i HIIT za svako tromjesečje. Dostupni su i tečajevi barrea i joge, a ono najvažnije, također ćete naučiti kombinirati dijafragmalno disanje s aktivacijom jezgre i dna zdjelice kako biste se pripremili za porođaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bloom Method ® (@thebloommethod)

Iako imaju certifikat da su satovi profesionalni, organizirani i prikladni za sve razine fitness, svakako zapamtite da ako ste trudni ili ste nedavno rodili, preporuča se razgovarati s vašim liječnikom prije početka novog programa vježbanja.

 

Foto: iStock/Getty Images Plus via Getty Images