Vježbanjem joge i meditacijom pomozite stradalima od potresa iz svog doma

by | 6 siječnja, 2021
jogom i meditiranjem pomozite stradalima

Hrvati su ovih dana još jednom pokazali da u trenucima najvećih i najbolnijih tragedija staju jedni uz druge, spremno pomažu volontiranjem, odlascima na teren te raznim donacijama.

Ono što nas uvijek iznova iznenadi jest hrabrost, altruizam i empatija “malog” i “običnog” čovjeka. Tako su i u ovoj tragediji najviše dali oni koji i sami nemaju puno. Neki od njih su i mali poduzetnici, umjetnici i kreativci iz cijele Hrvatske koji su odlučili pokrenuti inicijative te sav prihod od prodaje dati ugroženima. Zagreb Yoga centar, u kojem rade Andrija Bosanac te Katarina i Ivana Crnčić, pokrenuo je akciju kako bi u ovoj situaciji pomogli onima koji su u nedavnim potresima izgubili sve.

U seriji od osam subota, putem Zoom platforme održat će satove joge i meditacije, a sav prihod proslijedit će akciji Solidarna.hr. Cijena jednog sata je donacija, koju će svatko tko sudjeluje prilagoditi svojim mogućnostima. No cilj ovih satova nije samo prikupljanje sredstava za ugrožene obitelji nego i stvaranje osjećaja mira te zajedništva koji su nam ovih dana prijeko potrebni. Prijave se podnose za svaku subotu zasebno i to u prethodnom tjednu. Više informacija možete pronaći na WEBU i Instagram profilu Ivane Crnčić.

Foto: L B /Unsplash