Ovih dana inspiriraju nas viseće tegle za biljke. Pronašli smo 10 savršenih

by | 25 svibnja, 2023

Jedan kreativan način koji štedi prostor, a da istovremeno uključite svoje biljke u životni prostor su viseće posude za biljke. Ne samo da vašem domu daju dašak zelenila i života već služe i kao privlačni ukrasni elementi.

Prije nego što krenete u svoju avanturu traženja, znajte da je važno odabrati prave viseće posude za svoj prostor. Uzmite u obzir čimbenike kao što su veličina i težina posude, vrsta biljaka koje želite izložiti i estetika koju želite postići te prostor gdje će ta tegla biti, u kojem prostoru. Dobar odabir je uvijek blizu prozora, iznad namještaja ili u kutovima kako biste dodali vizualni dašak prostoru i prirodnost.

Naime, mjesta u stanu ili kući gdje ih ne možete uklopiti, od kuhinje, dnevne sobe pa sve do kuhinje. Međutim, isto tako pripazite koju biljku birate za koje mjesto i kakvi uvjeti joj trebaju – tamnije prostorije, puno sunca i slično. Eksperimentirajte s različitim kombinacijama biljaka i visinama dok ne dobijete točno ono što želite.

Viseće posude za biljke nude inovativan način koji štedi prostor, a istovremeno u svoj dom uključujete biljke koje su izrazito važno za cjelokupno mjesto u kojem svakodnevno boravite!

Mi smo ovih danas u biljkama i cvijeću pa nas je upravo to inspiriralo da pronađemo viseće tegle koje će se savršeno uklopiti u sve kutke doma.

Pročitajte:  7 originalnih ideja kako ukrasiti dom sobnim biljkama 

Top 10 visećih tegli za biljke

viseća tegla za biljke

viseća tegla za biljke

 

Foto: Ikea, Jysk, Emmezeta, Bonami.hr, Therese.hr, Dima Berlin iStock/Getty Images Plus via Getty Images