Victoria’s Secret iznenadio sportskom linijom odjeće

Predstavili su "On Point", svježi pogled na sportsku odjeću koju predstavljaju vrhunski sportaši

by | 30 srpnja, 2021

U lipnju su iz brena Victoria’s Secreta najavili da će spremiti svoja anđeoska krila u ladicu i pokazati nam potpuno novi identitet. Ovih dana predstavili su prvu kolekciju nove ere ovoga brenda donjeg rublja, koji je predstavio komade odjeće za aktivne performance.

Linija “On Point” je kombinacija gotovo pa profesionalne sportske odjeće s athleiserom, odnosno udobnom sportskom odjećom i već se sada vjeruje da će biti ozbiljna konkurencija ostalima iz industrije sportskih komada.

Odjeća spada u tri kategorije: “Live”, prozračne tajice i ini komadi za izležavanje kod kuće; “Flow”, rastezljiviji dijelovi za jogu ili za hodanje ili barre te “Sweat”, tkanina s kompresijom koja upija vlagu za najintenzivnije treninge. Veličine se kreću od XS do XXL.

Novu liniju predstavile su tri vrhunske sportašice, skijašica i veleposlanica kolektiva VS Eileen Gu, članica baletnog tima New Yorka India Bradley i instruktorica joge Emily Chen. Sve su profesionalke u vrlo različitim arenama, što pokazuje svestranost ove modno-sportske linije.

Ova kolekcija će se najviše koristiti za rekreaciju i nekad i nešto intenvzivnije treninge, a moramo priznati da nam se stvarno sviđa!

Foto: PR