VELIKO ISTRAŽIVANJE OTKRILO JE koja su to najprivlačnija zanimanja za muškarce i žene

by | 1 srpnja, 2019

Većina ljudi koji imaju profile na stranicama i aplikacijama za upoznavanje partnera u opisu imaju istaknut i posao kojim se bave.Stoga su s dating stranice Badoo odlučili istražiti povezanost karijere s potencijalom za pronalazak partnera, a dva su se zanimanja izdvojila kao najprivlačnija.

Prema rezultatima njihova istraživanja, najprivlačnije zanimanje za žene je frizerka, a za muškarce kuhar. U istraživanju su sudjelovali muškarci i žene u dobi između 18 i 30 godina koji koriste usluge Badoo stranice, a u nastavku otkrijte koja su se još zanimanja našla među top 5 najprivlačnijih za oba spola. Podudara se samo jedno, kako piše Index. 

Najprivlačnija zanimanja za žene:

1. Frizerka
2. Medicinska sestra
3. Odvjetnica
4. Poduzetnica
5. Učiteljica

Najprivlačnija zanimanja za muškarce:

1. Kuhar
2. Inženjer
3. Poduzetnik
4. Marketinški stručnjak
5. Umjetnik

Ipak, ove rezultate treba uzeti sa zadrškom jer je nedavno slično istraživanje provedeno i na Tinderu čiji su rezultati pokazali da su muškarcima najprivlačnije psihoterapeutkinje, a ženama piloti. I dating stranica match.com pozabavila se ovom temom, a prema njihovom istraživanju, dva najprivlačnija zanimanja za muškarce i žene su liječnik i freelancer.

Foto: Unsplash

IZVOR: N1.HR