Veliki Calzedonia spektakl u Veroni otkrio nam je najveće trendove sezone, a mi vam donosimo sve lookove

by | 28 listopada, 2019

Početak listopada i ove je godine obilježilo veliko modno slavlje – ono pod egidom Calzedonije. Drugi Calzedonia #LegShow održao se u grandioznom sjedištu ove poznate kompanije u Veroni, okupivši mnoga slavna lica iz cijelog svijeta.

Dok su u prvim redovima veliki modni show promatrali uzvanici poput Chiare Ferragni, ujedno ambasadorice brenda, te supermodela Barbare Palvin, na modnoj se pisti pretvorenoj u pravi Grand Hotel odvijao spektakl koji je uistinu proslavio jedan od omiljenih ženskih komada odjeće – čarape.

U Calzedonia izvedbi, čarape ne samo da su postale omiljeni modni detalj sezone, već su postale i pravi statement komad. Calzedonia je tako za jesen i zimu 2019./2020. predstavila nekoliko vodećih trendova kad je riječ o čarapama i tajicama. Imali smo tako u Veroni priliku vidjeti čarape s otisnutim logotipom Calzedonije u raznim atraktivnim varijantama, kao i one s efektnim grafičkim uzorcima, dok su na modnoj pisti posebno zabljesnule tajice i čarape s metalik odsjajem. Doza buntovništva bila je vidljiva u čarapama s blagim punk konotacijama, odnosno kariranom uzorku, a ne možemo zaobići niti različite šarmantne motive poput zvjezdica, koje su čarapama dale onaj posebni touch, kao i čipkaste modele kao stvorene za romantičarke.

Uz supermodele koji su sjajno i energično iznijeli sve Calzedonia modne zamisli, modnu su pistu posebnom učinili i plesači, dodatno začinivši još jedan spektakularni #CalzedoniaLegShow. Za kraj, jedino što možemo reći jest kako nam ove hladne sezone inspiracije definitivno neće nedostajati upravo zahvaljujući Calzedonia Leg Showu.

Calzedonia Show 2019
(Photo by Daniele Venturelli )