Veja tenisice apsolutni su hit ove sezone!

by | 20 ožujka, 2022
veja tenisice

Veja kolekcija tenisica za proljeće i ljeto 2022. apsolutno je osvojila naša srca! Sunčani dani uskoro će nas sve više izmamiti na ulice grada, a u prilog tome ide i neizostavan model tenisica koji ćemo “furati” ove sezone. Apsolutni hit društvenih mreža, influencerica i brojnih fashionistica sada su Veja tenisice, popularne “vejice”, tako da ih možemo sve više viđati oko nas, a samim time ne iznenađuje činjenica da su upravo modeli ovog popularnog brenda osvojila srca mnogih žena. Na društvenim mrežama već su predstavili nove modele popularnih i poznatih modela poput V-10, V-12 i Campo, a svojim minimalizmom, blagim te žarkim tonovima idu i dalje!

Veja brend osnovan je 2005. godine, a ono što ih čini posebnima je stvaranje tenisica ekološkim materijalima, na odgovoran i osviješten način. Aktualna kolekcija napravljena je u suradnji s poznatim svjetskim brendom Marni, čime su ponudili originalnu interpretaciju suvremene obuće te nostalgičan dizajn sa šarenim izgledom. Upravo ova suradnja pokazala je primjer predanosti brenda u slavlju individualnosti kroz kreativnost.

Svaki par napravljen je ručno te se razlikuju desna i lijeva tenisica kako bi se dodatno naglasio osjećaj originalnosti kroz dizajn.

Pročitajte: Top 30 sportskih i udobnih komada koji su apsolutni favorit ovog proljeća!

veja

veja tenisice

veja tenisice

veja tenisice

veja tenisice

Foto: Instagram @veja, naslovna: @veja