Jedva smo dočekali prvo proljetno cvijeće. Izdvajamo 19 stylish vaza koje želimo u svome domu

by | 19 ožujka, 2023
vaze za cvijeće za proljeće izbor

Na korak smo do prvog dana proljeća, a ono što nas najviše veseli (osim toplijeg vremena i dužih dana) definitivno jest proljetno cvijeće i prvi buketići koji će prekrasno izgledati u vazi!

Želite li u svoj dom unijeti malo daška proljeća i mirisa prvog cvijeća koje ono donosi, definitivno posegnite za dekorativnim vazama. Lijepa vaza učinit će svaki prostor posebnim i drukčijim jer sama po sebi djeluje efektno. Da, svake godine prati nas pregršt novih trendova u svijetu dekoracija za dom i teško je popratiti što je aktualno. Međutim, za što god da se odlučite, nećete pogriješiti. Posljednjih godina popularne su staklene vaze u raznim bojama, kao i one minimalističke te one inspirirane skandinavskim dizajnom.

Također, tu su i neobični dizajni, oblici, linije, boje… Sve prema tome što preferirate i kako da vazu uskladite s ostalim namještajem i stilom u vašem domu.

Vaze su svakako poželjne jer će efektno izgledati u bilo kojem interijeru, a postale su one stvarčice uz koje se doista osjećamo dobro i sretno. Upravo je sada pravo vrijeme da razmislite o kupovini nove vaze i da ona spremno dočeka vaše najdraže proljetno cvijeće. Mi smo zavirili na internetske stranice poznatih brendova i za vas izdvojili 19 stylish vaza koje će se savršeno uklopiti u prostorije svakog doma!

Pročitajte: Dvije nove gastro lokacije otvorene su u Zagrebu. Ljubitelji slatkog došli su na svoje

Vaze za proljeće 2023. izgledaju baš stylish

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Stark Kenner (@ashleytstark)

Izvor i foto: H&M Home, Zara Home, Mango Home

Naslovnica: H&M Home