Dvije nove gastro lokacije otvorene su u Zagrebu. Ljubitelji slatkog došli su na svoje

by | 17 ožujka, 2023
slastičarnice Zagreb

Poželite li slatko, više nema izgovora da nemate kamo ići!

Nove gastro lokacije, i to one slatke, sada krase dvije adrese u gradu Zagrebu i mi im se uistinu veselimo. Tu je N’oublie Pâtisserie slastičarnica u koju sada možete otići i fizički, a ne više samo naručivati preko webshopa (iako je i to dalje aktualno) te nova adresa poznate zagrebačke slastičarnice Orijent.

Točne lokacije provjerite u nastavku, a već se ovog vikenda možete uputite k njima i isprobajte ove vrhunske delicije koje nude!

Dvije nove slastičarnice u gradu Zagrebu

N’oublie Pâtisserie slastičarnica

N’oublie Pâtisserie, omiljena web-adresa za najfinije kolače, torte i druge slastice, otvorila je vrata svoje prve slastičarnice smještene u Središću. Točnije, na adresi Brune Bušića 16.

Sad možete i osobno u slastičarnici kušati najfinije deserte, kolače i neodoljive slastice koje pripremaju. Sve s njihovim potpisom možete i dalje naručivati na željenu adresu putem webshopa, ili ih odsad možete preuzeti i u slastičarnici, prema vašim željama. Jesmo li spomenuli da u ponudi već imaju Uskrsni slatki box? Zavirite i provjerite!

Slastičarnica Orijent

Poznata zagrebačka slastičarnica Orijent povodom otvorenja nove lokacije u ponudu je uvrstila i četiri nova kolača koji okusima i bojama interpretiraju godišnja doba. Danas se otvara i dugonajavljivani Orijent u Sigetu na adresi Froudeova ulica 1, a stara lokacija na adresi Maksimirska 34 i dalje ostaje.

Kako pišu mediji, slatkoljupce očekuju i noviteti: kolači Le Quattro Stagioni koji asociraju na velikana klasične glazbe, Vivaldija i odnose se na četiri godišnja doba. Kombinacijom sezonskih namirnica kroz svaki kolač Orijent predstavlja po jedno slatko godišnje doba. Na bazi od keksa s bijelom čokoladom i bademima nalaze se četiri varijacije nadjeva. Jagoda kao predstavnica proljeća spaja mousse, insert od džema od jagoda, bijelu čokoladu i sjeckane pistacije. Okus ljeta predstavlja borovnica u kombinaciji s pločicom marcipana, mousseom i insertom od džema od borovnice.

Jesenski ugođaj donosi spoj moussea od limete, insert od limete i lemon curda te glazure koju čine naranča i krokant. Zima je u znaku čokoladnog moussea, čilija, inserta od lješnjaka, karamele, bijele čokolade i papra.

Požurite na novu adresu isprobati ove vrhunske slastice, za koje ne sumnjamo da će biti fenomenalnog okusa!

Foto: Instagram, naslovna: @N’oublie Pâtisserie slastičarnica