Uz svaki primjerak novog broja “Ljepote&zdravlja” dobivate poklon! Otkrijte između kojih proizvoda možete birati

by | 31 srpnja, 2020

Kad govorimo o omiljenim beauty brendovima, Catrice se nesumnjivo nalazi na samom vrhu liste. Kvalitetan, razigran i vječno inspirativan, ovaj beauty brend esencija je naših kozmetičkih torbica već dugi niz godina.

Dodamo li spomenutim kvalitetama i činjenicu da Catrice baš uvijek ima svoj odgovor na aktualne svjetske beauty trendove, kao i onu da od svojih početaka kategorički govori NE testiranju na životinjama (vrijedi i za gotove proizvode, kao i sve sastojke, a zahtijeva i pismenu izjavu svih svojih dobavljača kojom potvrđuju da su njihovi proizvodi proizvedeni bez testiranja na životinjama), jasno je zašto se nalazimo među obožavateljima ovog brenda.

Kako bismo vam uljepšali ovaj kolovoz, u suradnji s brendom Catrice poklanjamo vam jedan make-up proizvod uz svaki primjerak novog broja koji se na kioscima nalazi od 31. srpnja. Ono najbolje jest da možete birati između različitih Catrice proizvoda, dok cijena Ljepote&zdravlja ostaje ista – samo 9,90 kn!

Catrice se pobrinuo za to da svatko može pronaći nešto za sebe, pa tako uz Ljepotu&zdravlje možete dobiti sve što bi upotpunilo vašu ljetnu make-up torbicu. Za one koji paze na besprijekornost svog tena, tu je nezaobilazni Catrice Liquid Radiance Foundation, kao i Catrice Liquid Coverage Precision korektor. Volite li svoje oči posebno naglasiti, potražite primjerak časopisa s Catrice Art Couleurs sjenilom u dvije nijanse. Darujemo i trendi Catrice Generation Plump & Shine sjajila za usne, kao i Catrice Generation Matt Comfortable Liquid ruž za usne te Catrice Volumizing Lip Balm. Ljubitelje dobre manikure mogao bi razveseliti Catrice Heavenly Holo Full Cover Nail Sticker set ili pak Catrice peeloff glam Easy To Remove Effect lak za nokte. Nezaobilazna je Catrice BAM BROW Pro Pen olovka za obrve, a vjerujemo da će i Catrice četkice za nanošenje make-upa pronaći svoj put do vašeg nesesera…

Uživajte u ljetu uz Catrice i Ljepotu&zdravlje!