Upoznajte Risis – novi brend jedinstvenog nakita izrađenog od pravih orhideja dostupan na domaćem tržištu

by | 8 srpnja, 2020

Trend koji su početkom milenija popularizirale Britney Spears i Beyoncé, a ponovno ga u profinjenijoj varijanti ove sezone na velika vrata vraćaju modne kuće poput Chanela i Victorije Beckham – remen-ogrlice, ključan su dio ponude Risisa, profinjenog singapurskog brenda odnedavno dostupnog i u Hrvatskoj. Risis ogrlice mogu se nositi na različite načine, a kao moćan i ženstven modni dodatak stegnut oko struka, podižu svaku modnu kombinaciju.

Jedinstven u svijetu – izrađen od pravih cvjetova orhideja
Ručno rađene i oblikovane od pravih orhideja, svaka Risis ogrlica je rijedak unikat. Kao zaštitni simbol brenda, Risis orhideja je predmet žudnje i simbol elegancije još od davne od 1976. Ovi uistinu posebni komadi nakita izrađeni su od ručno ubranih pravih cvijetova orhideje koje su delikatnim postupkom optočene 24-karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalima te time zauvijek očuvane kao vječna uspomena. Posebno patentiranim slider zatvaračem, Risis ogrlice mogu se nositi na više od 6 različitih načina, uključujući i kao remen. Osim kolekcije orhideja ogrlica, Risis nudi i unikatne komade izrađene od ružinih latica optočene 24-karatnim zlatom. Bogatu ponudu brenda dodatno upotpunjuje kolekcija dragog kamenja. Inspirirana sofisticiranošću i delikatnosti Peranakan pločica kao simbola prosperiteta i bogatstva, kolekcija je optočena dragim kamenjem poput bijelog ili plavog topaza, ametista ili granata. Izrezbarena od 925 srebra i optočena 18-karatnim zlatom, ova linija je dodatno finiširana završnim slojem sjaja koji joj daje taj chic moderan “tvist”.

Tko stoji iza brenda?
Ovaj poseban brend nakita u Hrvatsku dovode Darija Kovačević i Krešimir Petrić, dvojac koji stoji iza brenda Lykke. Osim što ih oboje inspirira strast prema lijepim stvarima, estetici i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, njihova veza s Risisom ima posebnu priču. “Risis orhideju mama je dobila na poklon od tete koja je putovala u Singapur prije 25 godina. Tu ogrlicu kojoj sam se cijeli život divila je mama potom darovala meni kada smo Krešimir i ja osnovali Lykke nakit. Zadivljeni ovim jedinstvenim mehanizmom i načinom izrade Risis nakita željeli smo ga prezentirati i našem tržištu. Naša ideja i plan ubrzo su bili prihvaćeni od strane Risisa koji nam je ustupio zastupništvo za Hrvatsku i dio Europe”, kaže Darija. Ovaj dvojac ističe da su se odlučili preuzeti ovaj cijenjeni brend jer tako nešto nije dostupno na našem tržištu, a kad je riječ o nakitu, Darija i Krešimir uvijek teže nečem što ne postoji u širokoj ponudi. Jedinstven, originalan, visoko kvalitetan, a opet cjenovno prihvatljiviji od konkurentskih brendova, Risis je bio pravi izbor za proširenje poslovanja.


Baš kao i žena – svaka ogrlica je jedinstvena
Kampanju je fotografirala etablirana hrvatska fotografkinja Ana Mrđen. Modeli i zaštitna lica brenda su poznata mlada manekenka Elena Dizdar te poduzetnica, velika zaljubljenica u modu i žena koja zna prepoznati nadolazeće trendove – Borna Kotromanić, koja je još prije par mjeseci među prvima prošetala svoju Risis ogrlicu. Kampanja odlično dočarava sve predivne osobine žena, koje su baš poput orhideja, eterične i jedinstvene.

Kolekcija je dostupna na webshopu www.risisjewellery.eu te Instagramu i Facebooku @risis.europe.