Upoznajte prvi parfem koji koristi recikliranu vaniliju

by | 6 prosinca, 2021
parfem koji koristi recikliranu vaniliju

Far Away Beyond otkrivanjem nove vanilije za današnju modernu ženu podiže tradicionalan cvjetni slatki miris na superiornu, sofisticiraniju i prepoznatljiviju notu vanilije: zamršenije, tajanstvenije i glamuroznije. Po prvi put dostupan u Far Away Beyond parfemu, Avonovi stručni parfumeri stvorili su prerađeni ekstrakt vanilije Upcycled Vanilla Extract koristeći 100 % reciklirane mahune vanilije koje bi inače bile odbačene.

Inovativni proces dvostruke destilacije otkriva nove note vanilije – senzualne, zadimljene i drvene, s neodoljivom slanom slatkoćom. Ovo skriveno blago dublje je obogaćeno raskošnom sandalovinom, sočnom kruškom te intenzitetom i ljepotom cvjetova jasmina, za hrabar i glamurozan završetak koji vas vodi na putovanje dalje nego ikad, Far Away Beyond. Otputujte dublje u srce i dušu note vanilije te doživite prepoznatljiv miris kolekcije Far Away na dubljoj razini. Razvijen korištenjem veće koncentracije mirisnog ulja, Far Away Beyond prvi je parfem te najintenzivniji, najnaglašeniji i najdugotrajniji miris u obitelji Far Away.

parfem koji koristi recikliranu vaniliju

Uz ovaj parfem, možete pobjeći u najglamurozniju verziju sebe te istovremeno znati da podržavate lokalne zajednice iz kojih dolazi proizvodnja vanilije. Kao dio Avonove predanosti stvaranju puta ka održivoj budućnosti, ovaj ekskluzivni sastojak rezultat je prerade iscrpljenih zrna vanilije koja su održivo i etički dobivena s Madagaskara, u suradnji s lokalnim zajednicama koje imaju izravne koristi od ovakvih održivih poslovnih suradnji. 

parfem koji koristi recikliranu vaniliju

Gina Ghura, Avonova globalna direktorica za mirise, naglašava: “Oduševljeni smo što smo ovaj prvi miris svoje vrste predstavili na tržište, a sve po pristupačnoj cijeni, za današnje moderne žene. Pogurali smo i proširili korištenje vanilije dalje nego ikad prije kako bismo stvorili stvarno jedinstvenu, pa čak i održivu, mirisnu notu. Far Away Beyond samo je početak našeg putovanja održivosti mirisa u partnerstvu s Natura &Co i veselimo se nastavku inovacija.”

Dozvolite si mirisni put u daljinu po cijeni od samo 119,90 kn u Avon katalogu za prosinac. Prijavite se besplatno i naručite online. Tako ćete najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

parfem koji koristi recikliranu vaniliju

Foto: PR

Tagovi: