Upoznajte prirodne dezodoranse u koje ćete se zaljubiti. Mi jesmo!

by | 27 ožujka, 2021
PRIRODNI DEZODORANSI

Dolaskom proljeća i toplijih dana, javlja se potreba za pouzdanim dezodoransom. Prednost je svakako prirodna formula koja ugodno osvježava, a pritom dugoročno ne šteti koži niti cjelokupnom zdravlju organizma.

Immortella prirodna kozmetika za ovo je proljeće pripremila novu kolekciju izvrsnih, prirodnih dezodoranasa. Immortella dezodoransi formulirani su bez aluminija, sode bikarbone i alkohola. Osvježavajući deo roll-oni: Floral – cvjetni miris eteričnih ulja lavande i ylang-ylanga; Fresh – osvježavajući miris eteričnih ulja eukaliptusa, limuna i kadulje; i Men – moćan miris eteričnog ulja sandala i limuna; bazirani su na visokokvalitetnim eteričnim uljima čije komponente tvore neodoljive, nenametljive mirise te osiguravaju dugotrajnu svježinu. Osim toga, ne ostavljaju mokar, ljepljiv trag na koži. Naprotiv, ugodno njeguju te pouzdano štite od razvoja loših bakterija.

PRIRODNI DEZODORANSI

Za jako osjetljivu kožu, kolekcija nudi inovativnu deo kremu i prirodni sprej neutralnog mirisa. Deo krema praktična je za uporabu, lako se nanosi, ugodno njeguje kožu te je ostavlja mekom i zaštićenom. Baš kao i deo sprej, koji se jednostavno raspršuje u svilenkastu maglicu koja osvježava pazuh te tako štiti od neugodnog znojenja.

PRIRODNI DEZODORANSI

Cjelokupnu Immortella kolekciju dezodoranasa potražite u dm prodavaonicama na polici dezodoransa po neobavezujućoj maloprodajnoj, preporučenoj cijeni od 24,90 kn za deo roll-one od 50 mL, 49,90 kn za deo kremu od 50 mL te 29,90 kn za deo u spreju od 100 mL. Dezodoransi su također dostupni i u Immortella web-trgovini na www.immortella.eu.

PRIRODNI DEZODORANSI

Foto: PR