Upoznajte organsku kremu koja zadovoljava 4 dimenzije besprijekornog tena

by | 20 ožujka, 2021
melvita

Što kad biste u samo jednom koraku mogli svome licu podariti sve četiri dimenzije savršenog tena?

Melvita predstavlja proizvod inspiriran prirodom, a usavršen znanošću: 4D kremu za blistavu put. Radi se o učinkovitoj organskoj kremi koja obnavlja ujednačenost, blistavost, sjaj i porculanski ten – 4 dimenzije besprijekorne ljepote. 

U potrazi za inspiracijom, uvijek je najbolje okrenuti se prirodi. Iste blagotvorne učinke možemo pronaći u laticama morskog narcisa koji se nalazi u samom srcu inovativne formule. Blistava snaga morskog narcisa Melvitu je odvela prema kreaciji kozmetičke verzije biomimikrije. Krema koja kožu čini savršeno glatkom, uljepšanom, a ponajviše blistavom s čistim, prirodnim sjajem. 

Melvita

Organski, prirodni sastojci u srcu formule svojim jedinstvenim djelovanjem i snažnijim svojstvima pružaju koži 4 blagodati: japanska beautyberry neutralizira slobodne radikale za porculanski ten, ekstrakt wintergreen listova djeluje poput ultranježnog kemijskog pilinga za nevjerojatan sjaj, vitamin C štiti kožu od oksidacije, što pridonosi ujednačenosti tena, a morski narcis i bijeli ljiljan pomažu spriječiti novo nastajanje hiperpigmentacijskih mrlja.

Melvita

4D krema za blistavu put obavija kožu teksturom blistavom poput snijega, a njezin svjež miris oduševljava sva osjetila. Početne note ylang-ylanga i mente otvaraju put do srca mirisa u kojem se nalaze bergamot i geranij, a na samome kraju miris se razvija prema svježoj bazi cvijeta naranče.

Više informacija, kao i ostale novosti u Nectar Blanc kolekciji, potražite na www.melvita.hr ili na službenim društvenim profilima – Facebooku i Instagramu. 

Melvita

Foto: PR