Upoznajte novu generaciju dezodoransa nadahnutih snagom prirode

by | 23 ožujka, 2021

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i na taj način se hladimo, no nitko ne želi privlačiti pažnju neugodnim mirisom ili odjećom na kojoj se ocrtavaju mrlje.

Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi. Međutim, koliko god bismo se voljeli osloniti na njihovu učinkovitost, često ne ispune naša očekivanja. Idealnu zaštitu do sada nismo mogli pronaći u dezodoransu s 0 % aluminija koji istovremeno pruža zaštitu od znojenja i vlažnih pazuha.

Upravo zato NIVEA predstavlja novu generaciju dezodoransa koja vas će vam pružiti oboje. Prepustite se pouzdanoj formuli NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa koji zahvaljujući sastojku prirodnog aktivnog magnezija nude svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa na potpuno prirodan način. Njihova nježna formula bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola ujedno održava vašu kožu zdravom i jača je. Ne morate se brinuti o iritaciji vaših pazuha te ga slobodno možete nanijeti nakon brijanja.

NIVEA Magnesium Dry Fresh roll on

Uživajte u dvije neodoljive varijante ženstvenog mirisa NIVEA Magnesium Dry i Dry Fresh Roll on dezodoransa. Njihova posebnost krije se i u inovativnom obliku doziranja. Naime, za razliku od uobičajenih roll-on dezodoranasa, njihova bočica okrenuta je naglavačke, što uvelike olakšava doziranje, rukovanje i nanošenje.

NIVEA Magnesium Dry Fresh roll on

Foto: fizkes/Getty Images via Guliver, PR