Upoznajte moćnu La PIEL LAB kolekciju skincarea koja se rasprodala u samo par dana nakon lansiranja

Odbacujemo skupe tekuće pudere i investiramo u "pametni" skincare

by | 25 svibnja, 2021
lana jurčević

Pripremite se za proljetno čišćenje kozmetičke torbice jer “skincare” je ponovno in! Čini se kako njega kože lica nije bila nikad aktualnija, dok novi skincare proizvodi mame s drogerijskih polica. Dermatološki testirano, prirodno i u kombinaciji s aktivnim sastojcima poput poput retinola, niacinamida, kolagena i hijaluronske kiseline, bilo je i više nego dovoljno da odbacimo teške podloge koje guše našu kožu lica i zauvijek se okrenemo “pametnom” pristupu njege lica.

Odlična je vijest da je upravo takav skincare pristup od nedavno ušao na velika vrata i na hrvatsko tržište! Naime, Lana Jurčević, pjevačica, ali i osnivačica brenda za njegu kože je zajedno u suradnji sa stručnjacima farmaceutsko-kozmetičke industrije, s više od 25 godina iskustva, uspjela ponuditi tržištu dosad neviđeno!

lana jurčević

Rasprodana u samo nekoliko dana

Na području njege kože lica, na hrvatskom tržištu trenutno je predstavljena nova La PIEL LAB kolekcija Give me life, koja sinergijski kombinira čiste prirodne sastojke i znanstveni pristup. Kolekcija za njegu lica obogaćena je s 10 aktivnih sastojaka, 21 biljna ekstrakta, te 14 ulja i maslaca. Samo par dana nakon lansiranja na tržište, kolekcija se u potpunosti rasprodala, što najbolje svjedoči o pomutnji koju je stvorila među ženama.

Prirodni, čisti, a opet tako moćni i inovativni proizvodi LAB linije prepoznale su mnoge žene koje sve više gravitiraju prirodnom pristupu kada je u pitanju skincare. “Zeleni” pomak pozdravlja i farmaceutska struka, dok o samoj kolekciji ima samo riječi hvale:

“Nevjerojatno moćne i učinkovite formule”, opisala je kolekciju dr. spec. derm. Tanja Vrčić. 

lana jurčević

Ideja o LAB kolekciji tinjala je već neko vrijeme, no kreiranje samih proizvoda prolazilo je više faza s ciljem što bolje kvalitete i kombinacije sastojaka. Radom na dermatološki testiranoj LAB kolekciji, farmaceuti, s više od 25 godina iskustva u farmaceutsko kozmetičkoj industriji, uspješno su uklopili kvalitetna, organska ulja, maslace i biljne ekstrakte u podatne teksture koje se s lakoćom upijaju u kožu lica dok aktivni sastojci poput retinola, niacinamida, kolagena, peptida, ceramida, hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i pantenola odrađuju posao i poboljšavaju strukturu, tonus i teksturu kožu iz dana u dan.  

“Moram priznati da La PIEL polako, ali sigurno zauzima mjesto ozbiljnog brenda u Hrvatskoj i okolnim državama. Upravo se na liniji LAB vidi doista jedan golemi pomak i uloženo znanje, kao i istraživanje tržišta, te prema tome odgovor na današnje potrebe potrošača. Mislim da je to i Lanu kao vlasnicu i lice brenda nekako pokazalo u jednom drugom svijetlu, potpuno drukčiju i odgovornu za svakog potrošača koji koristi njen proizvod.” – Mirela Ilenić, farmaceutski tehničar i formulator.

Nikad nije prerano za brigu i njegu lica, pa tako iz La PIELA naglašavaju kako je ova kolekcija prije svega namijenjena ženama od 25+ godina kako bi zadržale mladolik izgled kože i spriječile ubrzano starenje, ali i zrelijim ženama koje žele zagladiti postojeće bore, ojačati strukturu, tonus i oživjeti kožu. Osim spomenutih, iz La PIELA, tvrde kako su također primijetili i sve veći muški interes kada je u pitanju skincare, te objašnjavaju: “LAB kolekcija ne pozna dob, spol i ostale razlike, već formulacijom i namjenom pozna samo kožu lica i “pametni” skincare.”      

               

Kolekcija se sastoji od 4 ključna proizvoda koja potentnim aktivnim sastojcima i prirodnim karakteristikama ostavlja kožu nahranjenom i nevjerovatno blistavom. 

Kolekcija uključuje:

  • Nježnu pjenu za čišćenje lica i skidanje šminke
  • Hidratantnu i iznimno nutritivnu kremu za lice
  • Regenerativnu i hranjivu masku za lice 
  • “Superpower liquid” eksfolirajuću tekućinu s AHA kiselinom

Od nježnog čišćenja  do eksfolirajućeg tretmana pruža potpunu njegu i zaštitu kože lica bez trunke toksina i parabena, ali i niza ostalih  sastojaka poput parafina, petroleja, silikona i alkohola koje moderna i  “čista” kozmetička industrija izbjegava zbog opasnosti od alergijskih posljedica koje mogu ostaviti na koži.

Osim što kolekcija proizvoda nije štetna za ljudsku kožu lica, La PIEL ide i stepenicu dalje, pa tako sve svoje proizvode ne testira na životinjama. “Blistava i njegovana koža, moguća je i bez testiranja na životinjama”, mantra je ovog osviještenog kozmetičkog brenda, koji se od samih početaka čvrsto drži tog principa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Nikad lakše web iskustvo i besplatan povrat!

LAB kolekciju za njegu lica trenutno možete pronaći eksluzivno na web shopu La PIEL brenda.  

La PIEL ponosno stoji iza svih svojih proizvoda, no ukoliko se kupci ipak odluče za povrat proizvoda, on im je u potpunosti omogućen i besplatan. 

Više na https://mylapiel.com/

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Foto: PR