Upoznajte Gospodina Savršenog

by | 16 studenoga, 2022
vivo

Moramo vam priznati nešto pomalo neugodno. Prvih mjesec dana s njim bilo je pomalo razočaravajuće. Bio je daleko od idealnog, često bismo imale problema u komunikaciji, zajedničke fotke ispadale su mutne, a gotovo redovito toliko bi nas iziritirao da smo pomislile kako bi ga bilo divno odmah zamijeniti drugim.

To je bilo jedno od naših prvih iskustava s android pametnim telefonima. Zatim je stigla 2022., a s njom i uređaj VIVO X80 Lite koji smo kupile preko genijalnog mobis.hr webshopa. Bio je doista sve što smo ikad mogle tražiti od jednog pametnog telefona, i naša potraga za Gospodinom Savršenim bila je gotova.

Ubrzo je u redakciju stigao i poziv na event tvrtke Mobis, održan u prostoru WESPA spaces u Zagrebu. Kao i uvijek, rado smo se odazvali jer nakon razvoja događaja prijašnjih godina više ne propuštamo nijednu priliku za spajanje ugodnog s korisnim, život je jednostavno prekratak. Na eventu su predstavljana četiri nova uređaja VIVO, uz najbolju moguću ambasadoricu brenda, Remi iz grupe Elemental. Užurbani tempo glazbenice kojoj svaki dan predstavlja novi izazov ne trpi improvizacije te nam je šapnula da joj pametni telefon VIVO dođe nešto poput osobnog asistenta. Osobno smo se uvjerili da je doista tako!

vivo

Baterija koja vas neće iznevjeriti!

VIVO X80 Lite 5G i uređaji iz serije Y oduševili su nas na prvu, što zbog performansi, te nama novinarima posebno bitne baterije koja vas za razliku od nekih znatno skupljih telefona, nikad ne ostavlja na cjedilu. Kako novinarski posao ponekad zahtijeva brzu reakciju i improvizaciju, odlična prednja i stražnja kamera veliki su bonus. Međutim, podjednako su bitne i za sve druge trenutke koje morate ovjekovječiti, kako majci koja snima prve korake svojeg djeteta tako i recimo učeniku na školskom izletu koji se glupira s najboljim prijateljima. Dizajnu bismo mogli posvetiti cijelu jednu temu, a nećemo lagati, cijena koja je uzgred rečeno fantastična, doista je bitan faktor.

Dizajn koji osvaja na prvu

Vizualni dojam uz elegantan i tanak dizajn modela X80 Lite koji je s prednje i stražnje strane obložen staklom, za nas je bio pun pogodak. Volimo lijepe stvari, a ovaj pametni telefon mogao bi lako postati predvodnik te kategorije.

Osim atraktivnih boja koje zrače i presijavaju se na svjetlu zahvaljujući tehnologiji izmjenjujućih boja, glavna kamera od čak 64 MP neće vas iznevjeriti čak niti prilikom dočeka nove godine ispod disko kugle omiljenog kluba. Savršen selfie lak je zadatak za prednju kameru od čak 50 MP.

Generacija Y

Serija Y dolazi po još prihvatljivijim cijenama, s podjednako impresivnim performansama za svoj cjenovni razred, te izgledom pametnog telefona znatno više klase. Modeli koje su kolegice u redakciji prepoznale kao svoje potencijalne buduće suputnike su Y35, Y22 i Y16. Savršen su spoj funkcionalnosti i estetike uz dizajn koji će izgledati divno na svakom stolu uz šalicu kave prilikom druženja i pretresanja društvene kronike u dobrom društvu.

Par klikova do brojnih pogodnosti

Za sve koji su poput nas dugo tragali za pametnim telefonom koji izgleda chic, ima bateriju koja se u ključnim trenucima neće “iscijediti” te poželjeli dobiti doista pravu vrijednost za svoj novac bez da moraju birati između kupnje telefona i odlaska na godišnji odmor, mobis.hr webshop prava je destinacija.

Možda vas ovdje upravo danas čeka fantastična ponuda za Black Friday, pa ne štedite vrijeme kako biste došli do najboljih pogodnosti. Mi smo nabrojali barem 62 razloga za posjet webshopu, jer popusti idu upravo do toliko posto! To naravno nije sve. Imate priliku uštediti do 15 % na VIVO pametne telefone trenutno na akciji. Modeli Y21, Y33 i Y76 možda su baš kao stvoreni za vas, a dodatni popust ih čini još atraktivnijima. Svakako se pretplatite na newsletter kako biste bili u toku, za što vas Mobis nagrađuje bonom sa 5 % popusta dobrodošlice!

Mobis vam omogućava čak 20 dana roka za povrat ukoliko se predomislite u vezi kupnje, a svoje pametne ljubimce možete i osigurati na sva oštećenja do čak dvije godine.

A kako je bilo na eventu na kojem su predstavljeni novi modeli VIVO, na kojem smo njihali bokovima uz glazbu koju nam je priredila DJ Remi, pogledajte u galeriji!

 

Foto: PR