Uoči ljeta jedan je beauty projekt okupio cijelu regiju

by | 31 svibnja, 2022

Drugu godinu zaredom kao uvertira u godišnje doba koje s nestrpljenjem iščekujemo cijelu godinu, održava se najljepši regionalni projekt ROX BEAUTY BATTLE.

ROX BEAUTY BATTLE ove je godine okupio 16 vrijednih influencerica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije koje će pet tjedana uživati u brojnim druženjima na raznim lokacijama, ali i brojnim izazovima koje projekt nosi.

Ne, nećete gledati borbe u blatu, gledat ćete borbu kreativnim idejama u obliku lepeze odličnih objava, reelseva i fotografija te učiti kako se prezentiraju i promoviraju proizvodi na društvenim mrežama.

 A o kakvim se proizvodima radi to je tek prava poslastica za žensku publiku. No prije toga da predstavimo djevojke. 

Iz Hrvatske nam u Rox Beauty Battle dolaze Marina Mamić, Nera Nikolić, Tatjana Drmač i Sandra Drmač.

Iz Srbije ove četiri djevojke borit će se za finale regionalnog projekta: Marija Rosić Piskulić, Milana Nikolić, Tatjana Bosanac, Tina Grabež.

Kreativne ideje iz Bosne i Hercegovine predstavit će nam Adela Hodžić, Adna Peco, Mia Kozo, Samra Menzilović.

Iz Slovenije virtualno ćemo se družiti s Evom Cernevšek, Lanom Novak, Mašom Črešnik i Zalom Zagorčnik.

Svaki tjedan djevojke predstavljaju novi brend beauty uređaja. Prvi tjedan bio je vrlo dinamičan, a djevojke su predstavile PMD beauty brend koji koristi naprednu tehnologiju za njegu lica i tijela. 

Pozivamo vas da na profilima djevojaka pogledate kako su predstavile fenomenalna četiri proizvoda;

PMD Kiss za anti-age njegu usana, PMD Clean Pro te Clean Body za dubinsko čišćenje lica i tijela, te PMD Personal Microderm proizvodima za in-house mikrodermoabraziju lica i tijela.

Uspješan tjedan okrunjen je druženjem u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu. Kako je djevojkama bilo, možete pogledati na fotografijama i u videu u prilogu.

Foto: PR