Unicef i zagrebački Medvjedi u akciji

by | 7 prosinca, 2011

Zagrebački Medvjedi i UNICEF u subotu 10. prosinca u Teslinoj 6, ispred medveščakovog Zig Zag Fan Shopa, organiziraju „Zimski sajam“ u sklopu kojega će prodajom UNICEF-ovih čestitki prikupljati sredstva za djecu koja ne idu u školu, nemaju pristup zdravstvenoj skrbi i žive u siromaštvu u Hrvatskoj i svijetu.

 

Zagrebački Medvjedi domaćini su ovog događaja tijekom kojega će prodavati čestitke, družiti se s djecom, svim kupcima potpisati kupljenje čestitke koje će se odmah moći poslati jer će u tu svrhu biti postavljen i poseban poštanski sandučić Hrvatske pošte s namjerom kako bi sve čestitke u što kraćem roku došle na željenu adresu. Igrači će također sve prisutne upozoriti na važnost bezbrižnog odrastanja svakog djeteta, na važnost spriječavanja nasilja među djecom i ukazati na dužnosti današnjeg društva u odgoju i obrazovanju djece i najmlađih.
Subotnji zimski sajam je i svojevrsna proslava 65. rođendana UNICEF-a koji od prvog dana radi u službi djece svijeta, boreći se za njihova prava i poboljšavajući njihove živote te 20 godina od otvaranja kriznog ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.