Umjetničko klizanje za odrasle je nov i vrlo zabavan oblik treninga koji uskoro kreće u Zagrebu

by | 10 listopada, 2019

Teretana baš i nije po vašoj mjeri, aerobik ste probali i nije vas oduševio, pilates ili joga vam nisu dovoljni, a trčanje ostavljate za tople, ljetne mjesece? A što biste rekli na umjetničko klizanje kao oblik treninga? Zabava, trening i druženje u jednom – upravo to donosi potpuno novi oblik rekreacije u Gradu Zagrebu! Tko kaže da ste prestari za naučiti klizati? Naučite nešto novo i rekreirajte se subotom navečer na klizalištu Velesajam!

Treniranje umjetničkog klizanja za odrasle subotom navečer od 21:00 do 22:45 sati održava se na klizalištu Velesajam, a treninge provode iskusni treneri klizanja. Trening se sastoji od kondicijskog treninga (zagrijavanja i istezanja) i treninga na ledu. Kad je riječ o opremi, preporučuje se dolaziti na trening u prikladnoj sportskoj opremi (za kondicijski trening – tenisice, trenirka ili tajice; za trening na ledu – klizaljke, vlastite ili posuđene od kluba, te rukavice).

Za ovaj trening možete se prijaviti putem emaila [email protected]. Za upis nije potrebno znanje klizanja! Organizator programa je Sport Educa u suradnji sa Zagrebačkim klizačkim savezom. Treninzi kreću 12. listopada 2019., a održavaju se subotom na klizalištu Velesajam od 21:00 do 22:45. Treninge mogu pohađati odrasle osobe iznad 18 godina. Polaznici su podijeljeni po skupinama prema znanju klizanja. Klizaljke se mogu iznajmiti kod organizatora, a polaznici mogu imati i vlastite klizaljke.

Mjesečna članarina iznosi 250,00 kn.
Članarina za cijelu sezonu: 1.100,00 kn (samo 20 članarina u prodaji)
Članarina za probni trening iznosi 65,00 kn.
Cijena pojedinačnog treninga na kraju sezone (od kraja veljače) je 65,00 kn.

Obiteljska članarina: mjesečna obiteljska članarina iznosi 450,00 kn. Obiteljska članarina za cijelu sezonu iznosi 2.000,00 kn. Obiteljska članarina podrazumijeva dva člana uže obitelji. Za svakog sljedećeg (trećeg, četvrtog…) člana obitelji članarina iznosi 180,00 kn.

Foto: Kelli McClintock / Unsplash, PR