Uistinu želimo posjetiti ovu planinsku drvenu kuću za odmor s wellness oazom

Kuća za wellness odmor Mala Vila Rebeka u Gorskom kotaru sve je što vam treba za najljepši odmor

by | 19 srpnja, 2021
kuća za odmor, mala vila rebeka

Kuća za odmor Mala Vila Rebeka smještena je na istočnim obroncima Gorskog Kotara. A upravo ovdje, zeleno srce Hrvatske pružit će vam savršen odmor za svako godišnje doba, ljeto, jesen, zimu ili proljeće. Mala Vila Rebeka prekrasna je planinska kuća u koju smo se zaljubili na prvi pogled. U potpunosti izrađena od drva, okružena prirodnim mirisima prekrasnog Gorskog kotara očarat će vas divnim drvenim namještajem i uređenošću koji pruža pravi odmor, intimu, opuštenost i totalni zen kojem svi težimo.

Svakog gosta posebno će očarati mali welness centar. Malen ali opet dovoljno velik za sve što vam treba. Centar se sastoji od finske saune za 4-6 osoba, ima ležaljke za odmor, tuš zonu i sanitarni čvor. “Zvjezdano nebo” pružit će dodatnu intimnu atmosferu, a nakon saune opustite se na predivnoj velikoj terasi uz netaknutu prirodu.

Prizemlje kuće opremljeno je hodnikom, kuhinjom sa svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagavaonicom i velikom dnevnom sobom s kaminom koji će upotpuniti svaku večer uz romantično pucketanje vatre. Sunčana terasa mamit će vas na uživanje tijekom dana, a veliki vanjski kamin prizivati da roštilj čeka. Veliki vanjski bazen s terasom upotpunit će sve blagodati svakog odmora i uz njega možete uživati u prekrasnom zelenilu koje vas okružuje.

Osim toga, Mala Vila Rebeka na katu kuće ima tri spavaće sobe i kupaonicu s hidromasažnom tuš kabinom i toaletom. Na raspolaganju vam je 6+2 spavaća mjesta.

U neposrednoj blizini možete posjetiti grad Ogulin, jezero Sabljaci, nacionalne parkove: Plitvička jezera, Risnjak i Sjeverni Velebit, sportski centar Bjelolasica, skijalište Bela (Slovenija), rijeke Mrežnica i Dobra… Sve te prirodne ljepote pružaju dodatne sadržaje i mogućnost raznih sportskih aktivnosti.

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

kuća za odmor, mala vila rebeka

Izvor i foto: malavilarebeka.com, FB Kuća za wellness odmor Mala vila Rebeka