Udruga Nismo same nastavlja s projektom pomoći ženama oboljelima od raka

Zoran Aragović kreirao je limitiranu kolekciju za udrugu "Nismo same"

by | 22 svibnja, 2024
udruga nismo same prijevoz

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” objavila je početak 18. humanitarne akcije za svoj najpoznatiji i najznačajniji projekt “Nisi sama – ideš s nama!”.

Humanitarna akcija traje od 20. svibnja do 31. srpnja, a prikupljenim donacijama osiguravaju se sredstava za besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

Tom prigodom je poznati hrvatski dizajner Zoran Aragović kreirao limitiranu kolekciju parea u dva dizajna. Zoran Aragović je dizajner koji stoji za brenda BiteMyStyle fashion design i godinama surađuje s udrugom, te je prethodno za njih dizajnirao majce, tunike i razne druge artikle.

Humanitarna akcija “Nisi sama – ideš s nama” osigurava besplatan taksi prijevoz za žene koje su oboljele od raka na kemoterapije i zračenja, kako piše HRT.

Troškovi ovog projekta pokrivaju se isključivo donacijama, a Udruga je do sada osigurala više od 30 000 besplatnih taksi vožnji za 919 korisnica u vrijednosti od gotovo 280 000 eura.

“Znamo koliko je ženama teška borba protiv raka. Pogotovo kada su same, bez podrške i utjehe. Želimo olakšati ženama mučan period liječenja osiguravanjem besplatnih taksi prijevoza kako bi ih odvezli na kemoterapiju. Zahvaljujemo brojnim građanima, tvrtkama i prijateljima Udruge, koji podržavaju naš rad svojim donacijama. Ova 18. humanitarna akcija samo je dokaz koliko znači podrška tijekom teškog razdoblja. Uz nas – niste same”, izjavila je Ivana Kalogjera Brkić, predsjednica Udruge Nismo same.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nismo Same (@nismosame)

Udruga provodi i druge projekte za pomoć i podršku oboljelim ženama i njihovim obiteljima kao što su: Nisi sama educiraj se uz zdravu kavu s nama, U listopadu nosimo roza, Humanitarni buvljak i dr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nismo Same (@nismosame)

Foto: Instagram, kieferpix iStock/Getty Images Plus via Getty Images