Udobne, praktične ili seksi gaćice: koje vi birate?

by | 27 srpnja, 2011

Neke žene od svog donjeg rublja očekuju prije svega da bude udobno, dok bi se druge rado odrekle udobnosti zbog seksi izgleda. Predstavljamo različite tipove gaćica, uz napomenu da su žene širom svijeta trenutno lude za "brazilskim" tipom, čija je prodaja u odnosu na prošlu godinu porasla za više od 60 posto.

BRAZILSKI TIP
Inspirirane kupaćim kostimima koje nose žene iz Rio de Janeira, ove gaćice su napravljene od prirodnih materijala koji su udobni i ne ocrtavaju se ispod odjeće.
Kome su namijenjene: Starijim ženama koje žele izgledati seksi. Nažalost, nakon kupovine ovakvog donjeg rublja i isprobavanja istog pred ogledalom, većina žena shvaća da u njemu mogu izgledati privlačno samo manekenke iz Brazila.
Za: Pristupačne su, udobne, i mogu se nositi ispod bilo kakve odjeće.
Protiv: Često se pomiču i "penju" ka struku, pa ih morate namještati.

 

 

 

 

 


BAKIN TIP
"Daily Mail" je ovaj tip donjeg rublja uporedio s velikom posudom pire krumpira s rastopljenim maslacem. Bakine gaće su potpuna suprotnost u odnosu na tange, i njihov cilj je da prekriju što više kože.
Kome su namijenjene: Ženama koje su sigurne da u skorije vrijeme neće biti izložene tuđim pogledima. Predstavljaju siguran izbor u danima menstruacije.
Za: Modeli koji sadrže elastičnu traku mogu prekriti trbuh.
Protiv: Osim toga što nisu ugodne za oko, ove gaćice se ocrtavaju pa ih ne možete nositi ispod pripijene odjeće. Nakon nekoliko pranja njihova snježno bijela boja se pretvara u sivu.

 

TANGE
Najmanje gaćice na svijetu koje muškarci obožavaju, a žene su spremne da na njih potroše čitavo bogatstvo. Obično ih nose samo vitke žene, jer su one punije uvjerene da nisu za njih.
Kome su namijenjene: Neki smatraju da su namijenjene isključivo modelima i slavnim ličnostima koje su u odličnoj formi, ali u biti može ih nositi svaka žena.
Za: Izgledaju seksi, brzo se peru i suše, a ne zauzimaju ni mnogo mjesta u ormaru.
Protiv: Neudobne su i dozvoljavaju celulitu sa zadnjice da se ocrtava.

 

 

 

 

 

FRANCUSKI TIP
Ove gaćice se nazivaju i kilote, a napravljene su od glatkih materijala kao što su svila ili saten. Imaju oblik bokserica i često su ukrašene čipkom.
Kome su namijenjene: Prema mišljenju "Daily Maila", ovakvo donje rublje nose samo francuske sobarice i on nije namijenjen nikome u stvarnom svijetu, ali činjenica je da u njemu žena može izgledati privlačno, što je pravi izbor ako ne volite tange.
Za: Muškarci ih obožavaju jer djeluju nevino i nježno, a u isto vrijeme raspiruju strast.
Protiv: Gladak materijal čini da se pomiču i uvrću. Najbolje je da ih nosite samo ispod suknje ili haljine, a izbjegavate u kombinaciji s hlačama.

TIP BRIDGET JONES
Ojačane gaće od elastičnog materijala u koje se "kunu" mnoge pripadnice ljepšeg spola. Istovremeno "peglaju" strbuh i stežu bedra, omogućavajući da se uvučete u odjeću za broj manju od uobičajene veličine koju nosite.
Kome su namijenjene: Svakome tko želi posti savršenu siluetu, bilo da je krupnije ili sitnije građe. Gwyneth Paltrow je priznala da nikada ne izlazi na crveni tepih bez para ovakvih gaćica.
Za: Trbuh vam je ravan, bedra vitkija a stražnjiva manja, pa se osjećate samopouzdano i sigurno u svojem tijelu.
Protiv: Teško se oblače i mogu biti neudobne toliko da otežavaju cirkulaciju. Nepodnošljive su u toplim danima.

 

 

LUCKAST TIP
U luckasti tip gaćica spadaju sve one koje imaju neku sliku ili natpis, kao što su dani u tjednu ili crtež Hello Kitty.
Kome su namijenjene: Mlađe žene koje se još osjećaju kao djevojčice. Neki smatraju ovakve gaćice originalnim poklonom.
Za: Mogu nasmijati osobu koja ih vidi (ali kome je još cilj da izazove komičan efekt kada se skine u donje rublje?)
Protiv: Nitko ne želi vidjeti odraslu ženu u rozim gaćicama s natpisom "Spremna za party" ili sa slikom Sponge Boba.

 

 

 

 

 

DJEČAČKI TIP
Udobno i praktično donje rublje dizajnirano po uzoru na muške bokserice.
Kome su namijenjene: Aktivnim ženama koje se bave sportom i provode veći dio dana u pokretu, kao i onima koje jednostavno nemaju živaca da se "bakću" s čipkom, trakama i mašnicama.
Za: Udobne su, dugo traju i mogu se kupiti u pakiranju od nekoliko gaćica različitih boja.
Protiv: Ocrtavaju se ispod uske odjeće i nisu pogodne za tople dane. Mogu se usjeći u trbuh i butine.