Stigla su dva nova uchka premium proizvoda koji oduševljavaju na prvu

by | 9 svibnja, 2023
uchka

U Galeriji Dalia predstavljeni su uchka Bi-Phase Body Elixir za dubinsku obnovu i hidraciju tijela te Balancing Mist za toniziranje nakon čišćenja lica i make-up fiksiranje.

Divlje bilje sadrži do 30 posto više aktivnih supstancija od uzgojenog bilja, pa čak i od organski uzgojenog bilja, pokazala su istraživanja. Premium organska kozmetika uchka proizvode bazira na esencijama divljeg ljekovitog samoniklog bilja primarno s mikrolokacija Učke, Rta Kamenjak, Ćićarije i Banjola. Upravo se esencije divljeg samoniklog bilja nalaze i u dva nova uchka premium proizvoda Bi-Phase Body Elixir i Balancing Mist koja su u petak predstavljena u zagrebačkoj Galeriji Dalia.

uchka

Bi-Phase Body Elixir vraća koži sjaj, priprema je za sunce te potiče tamnjenje

Jedan od ključnih aktivnih sastojaka regenerirajućeg Bi-Phase Body Elixira je ručno rađeni macerat organske mrkve upotpunjen umirujućim i osvježavajućim esencijama divlje branog matičnjaka i mente te prirodnim hidratizatorima, poput gela crvene alge i fitoskvalana dobivenog iz maslina. Bi-Phase Body Elixir je najbolji odabir za njegu devitalizirane, blijede, suhe i zrele kože koju umiruje, obnavlja, vraća joj vlažnost, svježinu i zdravi sjaj. Zbog bogatstva beta karotena, uchka eliksir je sjajan za pripremu kože tijela prije sunčanja kao i nakon njega jer štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, sprječava reakcije fotoosjetljivosti i pomaže pri zdravom tamnjenju.

Balancing Mist tonira kožu lica i priprema je za sljedeće korake njege

Lagana balansirajuća maglica Balancing Mista savršen je blend tonirajućih, hidratantnih i regenerirajućih komponenti. Hidrolati divlje branog matičnjaka i mente na kožu djeluju nježno osvježavajuće, umirujuće, protuupalno i antioksidativno. Prekrasnog je osvježavajućeg biljnog mirisa, ostavlja kožu mekom te potpomaže bolju apsorpciju seruma i krema u daljnjim koracima njege. Balancing Mist idealan je partner za prvi korak njege lica nakon čišćenja i za cjelodnevnu svježinu te kao make-up fiksator.

U dizajnu ambalaže korišteni su fragmenti motiva autorskih djela Borisa Bućana

I ovoga puta, u oblikovanju ambalaže uchka proizvoda korišteni su fragmenti motiva autorskih djela znamenitog akademskog slikara i doajena grafičkog oblikovanja Borisa Bućana. “Bućanova osebujnost i originalnost za nas predstavljaju inspiraciju i ideju koje su nam otvorile prostor za dizajnersku igru i semantičku reinterpretaciju kroz fragmente pretočene u priču o mističnosti i ljepoti divlje žene – ljepoti uchke”, istaknula je Ivana Šimatović, direktorica kozmetičke kuće Mediterra Herbal.

Bi-Phase Body Elixirom i Balancing Mistom, uchka zaokružuje liniju organskih premium proizvoda za njegu kože baziranu na sinergijskom djelovanju supstancija dobivenih iz samoniklog bilja prikupljenog wildpicking metodom. Svaki, od ukupno sedam uchka proizvoda, nudi visoko učinkovitu koncentraciju aktivnih supstancija u svom sastavu – osiguravajući premium anti-ageing njegu koja regenerira, štiti, podržava mladolikost i ublažava znakove starenja kože.

Simona Antonović i Ivana Šimatović

Simona Antonović i Ivana Šimatović

Lana Puljić i Veronika Švob

Lana Puljić i Veronika Švob

Foto: Doris Fatur

Tagovi: