U salonima je sve traženiji “boy band bob” – o kakvoj je frizuri riječ?

Riječ je o bobu koji će vas možda pri opisu podsjetiti na Nicka Cartera ili Justina Timberlakea, no ne brinite se

by | 25 svibnja, 2021

Uz toplije vrijeme stižu i repovi za kosu, kao i želja da se vlasi malo jače skrate kako biste se oslobodile težine i malo osvježile kosu.

Prema američkim frizerima, svi u zadnje vrijeme traže bob, no iako dolazi u stotinama oblika (čupavi, mikro, francuski, asimetrični…), odnedavno se traži “boy band bob”, frizura koja je kraća od standardnog boba s nešto duljim pramenovima sprijeda koji prelaze točno preko jagodica. Ovu su frizuru počele nositi i poznate osobe, poput Kaie Berger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Iako izgleda zanimljivo, održavanje ove frizure ne razlikuje se pretjerano od standardnog boba. Da biste održali volumen i ne bi vam izgledala spušteno, umjesto češlja možete koristiti prste kako biste je doveli u red, smanjite uporabu sušila za kosu i pegla za kosu jer oštećuju kosu. Uz to, pronađite proizvode koji vam dodaju teksturu i zadržavaju volumen. A što je s onih par duljih pramena koji vam padaju preko očiju? Baš ništa, ako vam počnu ići na živce, sljedeći put ih kod frizera jednostavno uskladite s ostatkom kose!

Foto: @kaiaberger/Instagram