U novom broju časopisa “Ljepota&zdravlje” čeka vas neodoljiv poklon

by | 17 srpnja, 2019

Srpanj se bliži svome kraju, a to znači jedno: novi se broj vašeg i našeg časopisa “Ljepota&zdravlje” užurbano završava. Stoga, pravo je vrijeme da vam otkrijemo i lijepo iznenađenje koje će vas, osim pregršt tema, dočekati u novom broju! 

Kako bi vam vrući kolovoz bio još malo ljepši, i kako bi vas novo ljetno izdanje “Ljepote&zdravlja” dodatno obradovalo, udružili smo snage s poznatim brendom Catrice te vam uz svaki primjerak časopisa od 31. srpnja darujemo ruž za usne!

Poznatog po inovativnim i razigranim kolekcijama make-upa, Catrice ne treba mnogo predstavljati. Brend koji obožavaju dame svih dobi u kolovozu vam dariva uz svaki primjerak časopisa “Ljepota&zdravlje” sjajne proizvode iz svog beauty arsenala. Birajte kremasti, mekani ruž intenzivne boje i teksture s arganovim uljem, Catrice Ombré Two Tone, u nijansama 020 i 040, želite li spektakularan ombré trend na usnama. Kombinacija dviju nijansi u jednom ružu dijamantnog oblika stvara prekrasan završetak s gradacijom boje, što je idealno za uzbudljive ljetne večeri! Također, darujemo i Catrice Liquid Lip Powder u nijansi 050 koji osvaja svojom dugotrajnom formulom i vrhunskim matirajućim učinkom! Tekuća formula pretvara se u praškastu završnicu koja ostavlja mek i lagan osjećaj, poput pera na usnama, dok mekani flock aplikator osigurava nježno nanošenje. Mi već imamo svog favorita, a vi?

Catrice Ombré Two Tone (020)

Catrice Ombré Two Tone (040)

Catrice Liquid Lip Powder (050)