TRI TOP PRIRODNA savjeta pomoću kojih možete povećati grudi!

by | 26 studenoga, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Povećanje grudi prirodnim putem ponekad je jedini način, osobito ako pri ruci nemate priličnu svoticu za ugradnju silikona ili ste jednostavno premladi da biste napravili tako nešto.

Grudi se mogu povećati pravilnim izborom prehrane, pa donosimo nekoliko savjeta koji će pomoći onima koji žele bogatiji dekolte. Stoga se bacite na ove tipove hrane.

Hrana bogata estrogenom – hormoni su zaslužni za izgled vaših grudi, a veća razina estrogena može se postići na prirodan i zdrav način. Sve što trebate učiniti jest dnevni jelovnik obogatiti namirnicama koje povećavaju razinu tog hormona u organizmu.

Namirnice koje sadrže najviše prirodnog estrogena su sjemenke lana i suncokreta, soja i brojne namirnice napravljene od soje te jaja i mahunarke. Isti učinak imaju i čaj od piskavice, komorača i crvene djeteline.

Hrana bogata proteinima – hormoni estrogen i progesteron imaju značajnu ulogu u određivanju veličine grudi. Želite li punije i čvršće grudi, važno je tijelu omogućiti prirodno i pojačano lučenje ovih ženskih hormona.

Najjednostavnije je to učiniti pomoću namirnica punih proteina – crvenim mesom, jajima, peradi i ribom. Što se tiče povrća, tu su quinoja, mahunarke, orašasti plodovi, špinat, tofu i zeleno lisnato povrće.

Hrana koja pojačava cirkulaciju – pojačana cirkulacija vašem tijelu donosi brojne prednosti. Osim ljepše kože i smanjenja omražene narančine kore uzrokovane celulitom, zdrava cirkulacija čini čuda i za vaše grudi. Cirkulacija uravnotežuje rad organizma, ali i lučenje hormona.

Osim tjelovježbom i rekreacijom, to se može postići i namirnicama poput češnjaka, tamne čokolade, đumbira, citrusa, goji bobica, zobi, šparoga, avokada i lubenice.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: metro-portal.rtl.hr