Želite zategnuti kožu lica i tijela? Upoznajte jedinstvene tretmane dr. Vivian Jurković

by | 9 ožujka, 2023
dr. Vivian Jurković

U Matuljima, na mjestu s kojeg puca pogled na cijeli riječki Kvarner, nalazi se ordinacija dr. Vivian Jurković, omiljene doktorice estetske medicine, ali i stručnjakinje za neinvazivno pomlađivanje lica i tijela. Omiljena, nasmijana, energična i pristupačna, svakog pacijenta dočekat će na vratima svog kompleksa ordinacija (klinika DentalSanDr. Vivian Estetic Medicine i Estetsko – medicinski centar Eternity ), sa zanimanjem saslušati i ponuditi stručno rješenje bilo da je riječ o problematici lica ili tretmanima za oblikovanje tijela. Budući da ulazimo u topliji dio godine, skidaju se slojevi odjeće, a u fokus dolaze lice i tijelo. U ordinaciji dr. Jurković sve je fokusirano (uz zdravlje) na mnogobrojne neinvazivne tretmane za pomlađivanje, zatezanje i oblikovanje tijela. 

 “Godinama pratim trendove, redovito se educiram i pazim da svim svojim klijentima ponudim najbolje od najboljeg! Zato sam, uz dentalni, otvorila i dio za estetsku medicinu i medicinsko-estetski centar Eternity, koji se nalazi preko puta klinike te pruža kompletnu obradu na području estetike lica i tijela, a koji sam opremila revolucionarnim aparatima kojima je zadatak svakom klijentu ponuditi maksimum”, kaže ova doktorica koja se posebnom strašću bavi uslugama neinvazivne estetske medicine kao što je aplikacija botoksa, dermalnih filera i dermalnih boostera, face lifting APTOS nitima, mezoterapijom lica, mezoterapijom za poboljšanje rasta kose, microneedlingom, biostimulacijom, lipolizom i služi se najmodernijom tehnikom u anti-aging medicini. Upravo su joj te tehnike pomogle da se pozicionira u sâm vrh estetskih stručnjaka u Hrvatskoj, što dokazuje i velik broj zadovoljnih klijenata iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjedne Slovenije i Italije, koji ne kriju zadovoljstvo i posebno hvale njezin rad. 

dr. Vivian Jurković

A koji su to revolucionarni tretmani na području estetike lica i tijela po kojima je dr. Vivian Jurković u svojoj ordinaciji toliko poznata? 

HIFU Finesse Biotec – neinvazivni je face lifting kojem je zadatak zatezanje i podizanje kože lica. Ono što oduševljava kod ovog tretmana je to što tretman lica primjenjuje ultrazvučnu energiju visokog intenziteta za isporuku energije u dublje slojeve kože, osiguravajući pritom zatezanje kože, lifting lica, smanjivanje podbratka, pora i podočnjaka te vidno pomlađivanje kože.

VENUS VIVA – microneedling s frakcijskom radiofrekvencijom nekirurški je i potpuno bezbolan aparaturni tretman za pomlađivanje kože koji istovremeno otvara i dubinski čisti pore, djeluje kao eksfolijant te hidrira i obnavlja kožu. Djeluje poput nježne, a učinkovite vodene mikrodermoabrazije i zadatak mu je dubinsko čišćenje kože, uklanjanje odumrlih stanica i nečistoća. Poboljšava elastičnost kože, hidrira, kontrolira lučenje sebuma, pojačava mikrocirkulaciju, ali i učinkovitost proizvoda za njegu kože. Koža je nakon tretmana zdravija, dubinski očišćena, sjajnija, elastičnija i obnovljena. Što još trebate znati? U sklopu tretmana Venus Glow (u cijeni tretmana), izvodi se i tretman kisikom i tretman Perfection X-om za jačanje pozitivnih učinaka.

dr. Vivian Jurković

PERFECTIO X – tretman LED svjetlom i infracrvenom zrakom jest inovativni anti-age uređaj za terapiju svjetlom s crvenom i infracrvenom LED svjetlošću, kojim se na siguran i učinkovit način obnavlja, zateže i pomlađuje koža, jačaju obrambeni mehanizmi kože, smanjuje hiperpigmentacija kože, potiče proizvodnja kolagena, novih stanica i elastina. Koja je posebnost tretmana? Perfectio X LED svjetlošću (istom koju NASA koristi za uzgoj biljaka u svemiru) tretiraju se sva tri sloja kože – epidermis, dermis i hipodermis. Naime, svaki od tri sloja kože sastoji se od različitih stanica, ima različitu strukturu i ispunjava vrlo specifične funkcije koje koži daju potreban integritet i aktivnost, zbog čega je iznimno važno uklanjati znakove starenja i jačati obrambeni mehanizam sva tri sloja.

dr. Vivian Jurković

HYDRAFACIAL je jedan od najpopularnijih tretmana kože na svijetu. Riječ je o 6u1 tretmanu koji koristi naprednu, patentiranu “Vortex” tehnologiju za dubinsko čišćenje kože i učinkovito apliciranje aktivnih sastojaka. Hydrafacial aplicira jake antioksidanse za poboljšanje oštećenja od akni, onečišćenja, sunca, stresa i slično. Pomlađuje kožu i usporava proces starenja, ugodan je za kožu, može se izvoditi češće, tjedno ili mjesečno, za postizanje brzih i dugotrajnih rezultata, a ono što je posebno kad je o radu dr. Vivian riječ je to da nakon ovog tretmana dr. Vivian uvijek napravi personalizirani završetak tretmana nekim drugim uređajem kako bi bila sigurna da je lice dobilo baš ono što treba. Naravno, kao poklon svakom klijentu! 

MEDISCULPT Biotec – oblikovanje i učvršćivanje mišića i topljenje masnoće za sve one koje žele savršenu liniju, a nemaju vremena za vježbanje. Tretman je ugodan, kratko traje, a tijekom tretmana u isto vrijeme tretiraju se do četiri različita područja. Svaki program je personaliziran pa su rezultati zadivljujući. 

dr. Vivian Jurković

VENUS LEGACY – multipolarna radiofrekvencija za zatezanje kože i smanjenje celulitnih naslaga nekirurški je, potpuno bezbolan aparaturni tretman za pomlađivanje kože koji istovremeno otvara i dubinski čisti pore, djeluje kao eksfolijant te hidrira i obnavlja kožu. Djeluje poput nježne, a učinkovite vodene mikrodermoabrazije. Dubinski čisti kožu, izjednačuje ton kože, uklanja odumrle stanice, poboljšava elastičnost kože, hidrira kožu, povećava mikrocirkulaciju i oksigenaciju tkiva, pojačava učinkovitost proizvoda za njegu kože i drugih terapija na licu. Koža je nakon tretmana zdravija, dubinski očišćena, sjajnija, elastičnija i obnovljena.

ZERONA HLADAN LASER neinvazivan je, učinkovit i siguran laserski tretman za oblikovanje i konturiranje tijela ili tzv. nekiruršku liposukciju. Koristi hladnu lasersku tehniku za smanjenje količine masnog tkiva, a djeluje po principu prolaska laserske energije kroz tkiva, stvarajući na njima pore u staničnoj membrani. Kroz te pore otpušta se sadržaj iz masnih stanica, koji je onda metaboliziran kroz limfni sustava. Ova tehnologija namijenjena je smanjenju tvrdoglavih nakupina masnog tkiva u području struka i trbuha, leđa, vrata, gornjih dijelova ruku, bedara, bokova i koljena. Kad je o laserima riječ, u ovom centru je vrlo popularan i ASCLEPION MEDIOSTAR LASER – kojem je zadatak rejuvenacija kože, terapija akni i hiperpigmentacija te trajno uklanjanje dlačica. 

dr. Vivian Jurković

Dermokozmetika Dr. Vivian’s Estetics

Kroz dugogodišnji rad s pacijentima na problematici kože lica dr. Jurković razvila je svoju liniju dermokozmetike Dr. Vivian’s Estetics koja u svojoj ponudi momentalno nudi visokohidrirajući hijaluronski serum, multivitaminsku kremu za lice, pjenu za čišćenje lica s oligoelementima te kremu za tijelo koja djeluje na zatezanje kože, smanjenje celulita i masnih naslaga. Proizvodi Dr. Vivian’s Estetics svake su godine nominirani u prestižnom natjecanju Estetica premium product rewards, a u kontroliranim uvjetima proizvode se u Italiji. 

Što još trebate znati? Dr. Vivian Jurković doktorica je dentalne medicine koja je svoju karijeru usmjerila prema neinvazivnoj estetskoj medicini koju prakticira već 15 godina. Kroz visoku i prestižnu edukaciju, njezino znanje velikim se dijelom bazira na brojnim edukacijama kod dr. Boba Khanne na Training Institutu u Londonu, gdje je izgradila temelje za svoj izuzetan rad na području neinvazivne estetske medicine lica. Osim educiranja u Engleskoj, doktorica se usavršavala i na različitim prestižnim svjetskim institutima, kao primjerice na Institute of Face and Neck Université de Nice, Visage Euromedicom, AMWC Euromedicom, AMWC North America, IMCAS Paris. Doktorica Jurković također je i nacionalni edukator za primjenu hijaluronskih filera i neinvazivnog face liftinga. Dr. Jurković je članica HDEM-a – Hrvatskog društva za estetsku medicinu, HZL-a – Hrvatskog liječničkog  zbora te AMS – Aesthetic Multispecialty Society.

Foto: Nikola Zoko