Znamo kako postići sjajnu i blistavu kosu u 3 koraka (i samo 10 minuta!)

Misija: #Hairgloss

by | 23 svibnja, 2024
ELSEVE Glycolic Gloss

Jeste li se ikad pitali kako transformirati svoju kosu i učiniti ju blistavom i sjajnom?

Sjaj kose druga je po redu tema o kojoj se raspravlja na internetu kada je u pitanju njega kose. (Izvor: Haircare Social Topic Scan, 2021, UK) #Hairgloss i dalje predstavlja pravu revoluciju na društvenim mrežama, uz rast od +990 % na mreži TikTok (Izvor: Social listening Dynvibe US, 2022 vs. 2021.) među ženama koje su u potrazi za savršenim rješenjem za sjaj svoje kose.

Inovativna formula za izrazito sjajnu kosu

Predstavljamo vam novi Glycolic Gloss: prvu liniju za beživotnu kosu bez sjaja brenda Elseve koja pruža intenzivnu glatkoću i dugotrajni sjaj. Formula obogaćena glikolnom kiselinom zaglađuje vlasi i zatvara otvorene kutikule i istovremeno vraća kosi njezin sjaj. Kosa je instantno mekša i sjajnija. Elseve Glycolic Gloss osigurava dugotrajnu blistavu transformaciju kose koja traje čak i do deset šamponiranja. (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama + tretmana s ispiranjem.)

kako postići sjajnu kosu

Znanost iza sjajne kose

Sjaj je neizostavan dio kose zdravog izgleda. Kad je kosa oštećena, kutikula vlasi podiže se i nepravilno raspoređuje. Površina vlasi postaje gruba i porozna, s ograničenom sposobnošću reflektiranja svjetlosti. Kao posljedica svega toga, kosa dobiva sumoran, beživotan izgled. Nasuprot tome, kosa zdravog izgleda ima glatku površinu s besprijekorno zaglađenom kutikulom koja reflektira svjetlost i kosi daje blistav sjaj.

kako postići sjajnu kosu

Elseve Glycolic Gloss – dugotrajna blistava transformacija

Vratite svojoj kosi sjaj kakav zaslužuje, koristeći novu rutinu u tri koraka linije proizvoda Elseve Glycolic Gloss kompanije L’Oréal:

1. Šampon s 2 % [kompleksa za sjaj]

2. Balzam s 11 % [kompleksa za sjaj]

3. 5-minutni tretman laminacije sa 17 % [kompleksa za sjaj]

Inovativna Glycolic Gloss rutina trenutno zaglađuje površinu vlasi kako bi se kosi vratio dugotrajni sjaj. Prikladna za sve tipove kose, u trenu transformira kosu sumornog izgleda bez sjaja.

kako postići sjajnu kosu

Efekt dvostrukog sjaja potpomognut glikolnom kiselinom

Prvi put brend Elseve tvrtke L’Oréal koristi glikolnu kiselinu za njegu kose – sastojak koji je već dugo u uporabi kad je u pitanju njega kože radi postizanja glatkoće i sjaja. Sada dokazano i za vašu kosu, kombinacija Glycolic Gloss šampona i balzama s glikolnom kiselinom pruža učinak dvostrukog sjaja. (Instrumentalni test šampon + balzam) U okviru ove linije proizvoda L’Oréal Paris predstavlja i inovativni, novi proizvod: Elseve Glycolic Gloss petominutni tretman laminacije. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj pH-vrijednosti, formula ovog proizvoda prodire u vlas i pruža potrebnu njegu s ciljem da zagladi i ujednači kutikulu. Ovaj transformacijski tretman najkoncentriraniji je proizvod iz ove linije i u kombinaciji sa šamponom i balzamom pruža vašoj kosi dugotrajni sjaj čak i do deset šamponiranja. (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama s ispiranjem.)

kako postići sjajnu kosu

Sjajni rezultati – potvrdili potrošači

Isprobali i provjerili oni koji su u potrazi za intenzivnim sjajem, Elseve Glycolic Gloss pruža dugotrajnu blistavu transformaciju. U potrošačkom testu:

85 % žena navodi da zbog Elseve Glycolic Gloss njihova kosa djeluje zdravije.*

78 % žena navodi da njihova kosa nikad nije djelovala sjajnije.*

83 % žena navodi da ima intenzivno glatku kosu nakon uporabe.*

*Potrošački test na 86 žena nakon desetodnevne primjene šampona i balzama.

kako postići sjajnu kosu

U tri koraka do sjajne kose

Uporabom kompletne linije ELSEVE Glycolic Gloss transformirajte svoju kosu uz dugotrajan sjaj koji traje i do deset šamponiranja. (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama + tretmana s ispiranjem.)

1. KORAK – ŠAMPON

kako postići sjajnu kosu

Očistite svoju kosu i pružite joj potrebnu njegu upotrebom ELSEVE Glycolic Gloss šampona. Obogaćen s 2 % [kompleksa za sjaj] s glikolnom kiselinom. Pogodan je za svakodnevno korištenje.

+88 % više glatkoće u kombinaciji s balzamom i 5-minutnim tretmanom laminacije. (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama + tretmana s ispiranjem.)

2. KORAK – BALZAM

kako postići sjajnu kosu

Potaknite glatkoću svoje kose upotrebom ELSEVE Glycolic Gloss balzama. Sadrži 11 % [kompleksa za sjaj] s glikolnom kiselinom. Intenzivno zaglađuje površinu vlasi, nanesite na mokru kosu i ostavite da djeluje tri minute. Nakon toga isperite.

Za dvaput više sjaja u kombinaciji sa šamponom. (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama.)

3. KORAK – PETOMINUTNI TRETMAN LAMINACIJE

kako postići sjajnu kosu

Kao završni korak, upotrijebite ELSEVE Glycolic Gloss petominutni tretman laminacije. Prvi proizvod za njegu kose brenda Elseve prožet glikolnom kiselinom. Predstavlja najkoncentriraniji proizvod ove linije i sadrži čak 17 % [kompleksa za sjaj] s glikolnom kiselinom. Ovu teksturu u vidu maske, nakon balzama, nanesite na svoju kosu, ostavite da djeluje pet minuta, a zatim isperite.

Za transformaciju kose koja traje i do 10 šamponiranja (Instrumentalni test nakon korištenja šampona + balzama + tretmana s ispiranjem) u kombinaciji sa šamponom i balzamom.

“Blistavi sjaj neizostavan je dio kose zdravog izgleda. Tvrtka L’Oréal posvetila je pet godina razvoju linije nove generacije za postizanje sjaja kose. Inspirirana profesionalnim tretmanima laminacije, inovativna Glycolic Gloss formula vraća sposobnost vašoj kosi da reflektira svjetlost. Naša nova rutina Glycolic Gloss, formulirana progresivnim koncentracijama glikolne kiseline, omogućava zaglađivanje kutikule kose i njezino slaganje. Poboljšava njezina optička svojstva kako bi se svjetlost reflektirala pod kutom od 360°. Sasvim jednostavna za korištenje, linija proizvoda Glycolic Gloss predstavlja prvu liniju laminacije brenda Elseve za sve tipove kose”, rekla je Elisabeth Bouhadana, L’Oréal Paris, globalna direktorica za znanstvena istraživanja.

kako postići sjajnu kosu

Foto: PR