Trend 2023.: Obrve Pamele Anderson ponovno su “in”, jednako kao i one u duginim bojama

Trend je da trenda nema!

by | 27 prosinca, 2022
Kako će se oblikovati i bojiti obrve u 2023

Posebnost make-upa krije se u detaljima… I to ne u bilo kakvim. Obrve su dio lica koje nikako ne smijete zanemariti. Ovisno o obliku ili boji, obrve imaju golemu moć. Mogu transformirati vaš opći dojam, kao i izgled lice, tako da im vrijedi posvetiti posebnu pažnju.

Kao što vjerojatno već znate, ovisno o trendovima određenog razdoblja, izgled obrva se mijenjao kroz povijest. Od gotovo jedva vidljivih, à la Jean Harlow koje su bile popularne 1930-ih, preko prirodno raščupanih u 1970-ima, do tankih lukova tijekom 1990-ih. Od 2010., pak, svi žudimo za gustim obrvama koje su vrlo često počešljane prema gore. Ultimativna ambasadorica trenda? Model Cara Delevingne.

Međutim, posljednjih nekoliko mjeseci primijećena su velika odstupanja. Čini se da mnoge žene inspiraciju traže u povijesti pa je aktualni trend taj da zapravo trenda nema. Drugim riječima, odaberite boju i oblik obrva koji vama najljepše pristaje. Kako bismo vam olakšali odabir, pronašli smo šest najpoželjnijih obrva koji će, prema predviđanjima s TikToka, vladati u 2023. godini.

Najpoželjnije obrve u 2023.

Fluffy obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


S 947 milijuna pregleda na TikToku, naizgled neukrotive, fluffy obrve potpuni su hit godine. To su guste, pedantno počešljale obrve učvršćene lakom za kosu ili voskom. Učinak? Snažan i besprijekoran izgled, koji može postati i trajan odabir ako se odlučite na laminaciju obrva, tehniku koja se izvodi u salonu i koja, na nekoliko tjedana, obrve čini gušćima.

Izbijeljene obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOVE (@dovecameron)


Ovogodišnji trend takozvanih “izbijeljenih” obrva na TikToku ima 136 milijuna pregleda i predviđa se da će njihova popularnost u 2023. nastaviti rasti. Ako vas to ne ponuka da ih iskušate, znajte da su već mnoge slavne osobe, poput Kendall Jenner ili Dove Cameron, pokleknule i isprobale ovaj izgled.

Ekstra tanke obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Žene koje svoje tanko počupane obrve nikada nisu uspjele pretvoriti u guste i upečatljive lukove iznad očiju razveselit će vijesti da su ultra tanke obrve u stilu Pamele Anderson ponovno tražene. Ako vam se čini da je Bella Hadid jedina koja je usvojila ovaj trend u 2022., mnoge pratiteljice beauty trendova mogle bi razmisliti o njemu u nadolazećoj godini jer je hashtag “tanke obrve” do sada prikupio 86 milijuna pregleda na TikToku.

Prirodne obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REIGN (@reignjudge)


U stilu djevojke iz susjedstva, u sljedećoj godini možete zapustiti svoju rutinsku naviku čupanja obrva. Gotovo bez dodira češljića i pincete, ove su obrve prirodne i suptilno lijepe. Ovaj minimalistički trend ima 55 milijuna pregleda na TikToku i privlači sve veći broj žena jer je praktičan i laskav.

Obrve u duginim boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)


Čujte i počujte svi kreativci željni originalnosti i svi predvodnici trendova! Unesite veselje u svoju svakodnevicu obrvama u duginim bojama, novim trendom koji na TikToku bilježi više od dva milijuna pregleda. Odaberite svoju omiljenu boju ili onu koja naglašava vašu nijansu očiju – i budite spremne svojim obrvama u duginim bojama privući sve poglede.

Microblading

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaSophia Robb (@annasophiarobb)

Za one koji se još nisu upoznali s microbladingom, riječ je o tehnici “tetoviranja” obrva, koja se sastoji od ručnog popunjavanja linije obrva pomoću nanoiglica. Microblading daje predivan prirodan izgled svima kojima su obrve pretanke ili nedovoljno guste. Postojane su, dugotrajne i – i dalje moderne – što su dovoljni argumenti da ih isprobate u 2023. ako već niste.

Pročitajte: Sve što trebate znati o najpopularnijim tretmanima za oblikovanje i bojenje obrva

Foto: Instagram

Tagovi: