Uđite u 2022. godinu uz dvije trendi frizure za koje već sada znamo da će biti popularne

Trendi i chic

by | 27 studenoga, 2021

Zna se, čim uđemo u studeni, pitanje koje najčešće čujemo je: “Kamo ćeš za Novu?”, planovi se počinju kovati i planeri za iduću godinu kupovati.

Već su i trendovi za iduću godinu počeli izlaziti i moramo priznati da doista obožavamo živjeti u razdoblju u kojem ne postoji nešto što ne može “proći”. Počeci se tradicionalno započinju velikim promjenama, a većinom su to frizure koje su poput vjesnika nekih novih razdoblja u životu.

Ako već duže vremena razmišljate o drastičnoj promjeni frizure, onda neka to bude jedna od onih koje će obilježiti 2022. godinu, a riječ je o kratkom bobu i laganim osunčanim pramenovima. Bob već neko vrijeme živi punom snagom gdje god se okrenuli, no sada je politika – što kraće, to bolje. A pramenovi – iako su uz balayage nekako pali u zaborav, sada je vrijeme da im se vratimo. Promjena boje kose svakako će u idućoj godini biti hit, odlučili se vi na drastičnu promjenu i potpunu preobrazbu ili samo posvjetljivanje pramenovima kako biste cijelu godinu izgledali kao da ste boravili na suncu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAIRCLUB ★ LEONIE (@hairclubleonie)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IKAIRI SalonXTONI&GUY Nexis (@ikairihairsalon)

Ono što ne smijete zaboraviti je to da nijedna od ove dvije frizure nije toliko jednostavna za održavanje kao što mislite. Vrijeme je da uložite što više vremena u sebe i češće odlazite frizeru koji će vam održavati dužinu boba i boju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Jones (@chrisjones_hair)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amelia Goldie (@ameliagoldie)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Jo (@sarajoofficial)

Foto: