Tracy Anderson: Kako zadržati seksi figuru i nakon blagdana

by | 3 siječnja, 2014

Fitness instruktorica poznatih kaže da je to prilično jednostavno. Tracy Anderson vjeruje da se tajna uspjeha u održavanju seksi figure krije u ustrajnosti i tijekom blagdana.

Među Tracynim klijentima su svjetske zvijezde koje glase za najseksepilnije žene na svijetu – Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Kim Kardashian, a ona je za BANG Showbiz otkrila kako njima savjetuje da vrijedno i naporno treniraju i u blagdanskim danima, jer svako popuštanje može dovesti do toga da u siječnju žale što su zapostavile svoj program vježbanja.

“Ustrajnost je ključna, osobito za vrijeme blagdana kada uživate u društvu dragih osoba, obitelji i hrani. Ovo je pravo vrijeme da pronađete način da vježbanje bude sastavni dio vašeg života kako ne biste, poslije proslave Božića i dočeka Nove godine, shvatili da je vrijeme za još naporniji rad i odricanje”, kaže Tracy.

Ova instruktorica smatra da je moguće napraviti ukusan obrok od organske i zdrave hrane. “Pokušajte se držati recepta za neko jelo u kojem uživate a da pri tome ne koristite nezdrave namirnice.”

Također, ona je istaknula kako je moguće uspješno vježbati kod kuće i da nije neophodno provoditi usamljene sate u teretani. “Bilo bi lijepo da za blagdane na poklon dobijete Xbox Fitness. Nova platforma je vrlo uzbudljiva i praktična.”

Izvor: cosmopolitan.rs