Ovo su dvije top-frizure za nadolazeće ljeto! Znamo kako ih napraviti

by | 14 lipnja, 2021
top frizure za ljeto

Ljeto donosi opuštenost, slobodu i odmaranje, a samim time i naš svakodnevni stil postaje razigraniji i opušteniji. Možda smo zbog toga spremniji više eksperimentirati sa svojom kosom.

Beauty eksperti iz kompanije Keune Haircosmetics, koja ove godine u Hrvatskoj slavi 30 godina, a iduće godine na svjetskoj razini zadivljujućih 100 godina od osnutka, predstavljaju par jednostavnih koraka pomoću kojih i vi možete napraviti dvije top frizure koje su najavljene kao najveći hit ovog ljeta.

Ljeto voli zaigranost i ležernost, fluidnost i prozračnost, pa će neobavezno raspuštena kosa s ključnim detaljima ili pak, messy bun biti jedna od omiljenih.

Dvije top-frizure za nadolazeće ljeto

Wrapped Bun

top frizure za ljeto

Za ovu punđicu vam uistinu neće trebati puno vremena. Operite kosu, osušite na zraku, za dodatni look kao s plaže upotrijebite Keune Style Salt Mist sprej s morskom soli, kreirajte punđice, tj. zavežite maramom, učvrstite ukosnicom, a kovrčice na licu dodatno naglasite uporabom Keune Care Sun Shield Oil.

Posh Ponytail

top frizure za ljeto

Ova frizura je simbol ljeta – messy kovrče, odnosno popularna beach wave frizura podignite u niski rep. Osušite kosu na zraku ili upotrijebite difuzor. Na mokru kosu možete nanijeti Keune Style Salt Mousse pjenu za bazi morske soli, gužvajte, gnječite kosu rukama i bez obzira što je kosa možda ravna, pjena će pomoći da se dobije val. Možete napraviti i definiranije kovrče, a to ćete vrlo lako postići u nekoliko poteza peglom. Predlažemo da upotrijebite i Keune Care Sun Shild oil koji u ovakvim slučajevima može koristiti kao i styling ulje za naglašavanje dijelova koje želite istaknuti.

 

Sve što vašoj kosi treba da bi bila ljeti zdrava i sjajna

Nemojte zaboraviti činjenicu da tijekom ljetnih mjeseci, sunce, more i sol mogu znatno oštetiti kosu te ona gubi svoju vitalnost i sjaj. Kosi treba pružiti snagu i osigurati joj dovoljno hidratacije i vlage. Za prekrasnu, zdravu i blistavu kosu, osobito u ljetnim mjesecima, brine Keune Care Sun Shild – linija proizvoda posebno osmišljena da štiti kosu od sunca, morske vode, klora, morskog pijeska i svih ostalih štetnih utjecaja. Esencijalni minerali, UV zaštita i aktivni proteini štite i obnavljaju kosu. Rezultat? Izvanredno svilenkasta, sjajna kosa koja se lako raščešljava i oblikuje.

top frizure za ljeto

Zaštitite svoju kosu i potražite Care Sun Shield liniju u Keune web shopu (www.keune.hr/webshop), u Keune Hair Point prodavaonici (Preobraženska ul. 1, Zagreb) i u Keune frizerskim salonima.