Novi mirisni članovi Tom Ford kolekcije Cherry parfema – ne sumnjamo da će biti globalni hit kao i original

Hashtag "tom ford lost cherry" na TikToku ima više od 223 milijuna pregleda

by | 2 veljače, 2023
Novi Tom Ford Cherry parfemi

Nakon svjetskog uspjeha parfema Lost Cherry, interpretacije trešnje u slatkom sirupu obložene bademima i pojačane notama jantara, malo je reći da smo nove Tom Ford kreacije iz kolekcije Cherry iščekivali s nestrpljenjem. I dočekali smo ih, pa s uzbuđenjem najavljujemo lijepu vijest da je Ford lansirao dvije nove mirisne interpretacije trešnje.

Prvi, Electric Cherry, donosi pjenušavu i energizirajuću verziju ovog crvenog voća. Vrlo ženstvena Morello višnja spaja se sa začinskim notama đumbira, a ukrašen je raskošnim sambac jasminom koji mirisu daje onaj it touch. Slatke, tople note nastavljaju se i u bazi zahvaljujući akordu jantara karakterističnim za Fordovu kolekciju, a koji pojačava dašak ružičastog papra.

Novi Tom Ford Cherry parfemi

Nasuprot ovom mirisu, Cherry Smoke odiše tamnim podtonovima trešnje. Primjesa šafrana, pomalo egzotična, miješa se sa sočnim notama patentirane molekule Dark Cherry ScentTrek, koja je omekšana nježnom marelicom i bijelim cvjetovima osmantusa. A miris koji se zadržava satima na koži nakon raspršivanja jest aroma dragocjenog zadimljenog drveća… Doslovno očaravajuće.

Novi Tom Ford Cherry parfemi

Pročitajte: Parfemski trend 2023.: Najbolji parfemi s notom vanilije

Foto: PR