“Tjedan odmora vrijedan” genijalan je projekt zbog kojeg ćemo u listopadu putovati Hrvatskom u pola cijene

by | 11 listopada, 2020

Ako ove godine još uvijek niste bili na zasluženom odmoru, ma čak i ako jeste, tjedan od 16. do 25. listopada 2020. idealan je da odete još jednom jer možete računati na odlične ponude diljem zemlje u sklopu projekta “Tjedan odmora vrijedan”.

“Tjedan odmora vrijedan” je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz značajne popuste na sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, kulturnih i prirodnih znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja. Cilj projekta jest poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni.

Na portalu projekta “Tjedan odmora vrijedan” nalazi se više od 265 ponuda i usluga po 50 posto povoljnijim cijenama iz različitih dijelova Hrvatske, od obale do kontinenta, a svaki dan se još uvijek nadodaju, pa je predviđeno da će biti oko ukupno 400 ponuda. Tako će ulaznice za Nacionalne parkove biti u pola cijene (NP Plitvička jezera za odraslu osobu biti 50 kuna, NP Krka također 50 kuna), što je svakako jedna od vijesti kojima se jako radujemo. Dugoročni plan je da se ovaj projekt organizira dva puta godišnje, u vrijeme uskršnjih praznika i u listopadu.

Detaljnu ponudu pogledajte na stranici.

Foto: Ting Chang/ Unsplash