Divna inicijativa: Think Ink u vaše ime šalje čestitke onima od kojih ste odvojeni

by | 24 travnja, 2020

Ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink poznatog po svojim zabavnim čestitkama priključuje se valu pozitive koji ovih dana stiže sa svih strana. Poslat će 100 čestitki za vas i pomoći vam da iznenadite svoje najdraže od kojih ste ovih dana silom prilika odvojeni.

Ovo ludo, nestvarno doba zatvorilo nas je u domove, fizički odvojilo jedne od drugih i odgodilo puno posebnih trenutaka koje bismo inače proveli skupa. Možda ne slavimo na jednak način, ali nasreću, lijepe stvari se i dalje događaju, djeca se rađaju, a rođendani nisu izbrisani iz kalendara! Dok svi strpljivo čekamo prilike da sve nadoknadimo, Think Ink će vam pomoći da svojim dragim ljudima pokažete da ste im blizu i kad ste daleko!

Kad ste zadnji u svom poštanskom sandučiću pronašli čestitku ili pismo? Kad ste ga uopće očekivali? Ne pamtite? A sad zamislite taj osjećaj da ga dobijete. Fora, zar ne? Iznenadite svoje najdraže s malim znakom pažnje i par riječi, onako od srca. Ostanite doma, igrajte se s nama, a čestitke neka putuju. Think Ink će u vaše ime poslati 100 čestitki i iznenaditi 100 ljudi! Vi birate čestitke, vi smišljate poruke, a oni ih ručno ispisuju i šalju na adrese vaših najdražih. Procedura je jednostavna, ne “šera” se ništa osim pozitivne energije, a sve detalje pronađite na Think Ink stranicama na Instagramu i Facebooku.

Foto: Instagram