Tezenis je otvorio svoja vrata, stoga smo odabrali nekoliko ljupkih grudnjaka koje planiramo nositi uz lepršave haljine

by | 12 svibnja, 2020

Posljednjih smo tjedana svoje vrijeme kod kuće provodili u najudobnijim komadima koje posjedujemo. Lounge setovi, udobne pidžame, trenirke i široke majice rotirali su se u našoj svakodnevici, pa ne čudi da smo se pomalo čak i zaželjeli konkretnijih komada odjeće koje inače nosimo na posao ili u izlazak u grad.

Vjerujemo da su iz tog razloga mnogi jedva dočekali da dućani otvore svoja vrata, a nas je posebno razveselilo što je napokon otvoren i Tezenis, naše ultimativno odredište kad je riječ o donjem rublju, pidžamama i udobnoj sportskoj odjeći. Da stvar bude još bolja, Tezenis je svoja vrata u City Centeru One East otvorio u novom ruhu, potpuno preuređen i spreman za kupce!

Brend poznat po svojim cjenovno prihvatljivim ženskim, muškim i dječjim linijama koje su ujedno vrlo šarmantne, u svojoj trenutnoj ponudi “skriva” mnoge komade koje bismo odmah nabacili na sebe. Ipak, orijentirali smo se na ono što nam je esencijalno – grudnjake koje jedva čekamo nositi ispod lepršavih haljina.

Kad je riječ o grudnjacima, nezaobilazni model je balconette, koji karakteriziraju šire postavljene naramenice (bliže ramenima) te “niže” košarice koje ne prekrivaju u potpunosti grudi kao što to čini klasičan model grudnjaka. Ovaj model, u odnosu na klasičan push-up grudnjak, ne podiže toliko grudi već ih tek malo otkriva, što je izvrstan moment za lepršave ili otvorene haljine jer će ovaj grudnjak unijeti dozu klasičnog šarma u cijelu priču, no look nipošto neće biti previše napadan. U nastavku stoga pronađite nekoliko Tezenis modela koji su nam zapeli za oko. Jer, sunčani dani i lepršave haljine su ono čemu se definitivno vrijedi veseliti…

Foto: PR, Instagram